Συνεχίζεται η σκληρή κόντρα μεταξύ Taylor Swift και Scooter Braun εν μέσω πανδημίας

taylor-swift JStone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αφορμή για την αναζωπύρωση ήταν η κυκλοφορία ενός live δίσκου από την Big Machine χωρίς την συγκατάθεση της Αμερικανίδας pop star.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Taylor Swift και του διαβόητου μάνατζερ Scooter Braun συνεχίζεται εν μέσω πανδημίας, με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να κάνει λόγο για «ξεδιάντροπη απληστία». Αφορμή για τις καυστικές δηλώσεις της Swift ήταν η κυκλοφορία ενός live δίσκου μέσω της Big Machine χωρίς την συγκατάθεση της.

Σε ανάρτηση της στο Instagram Stories, η Swift ευχαρίστησε τους followers της για την κυκλοφορία του άλμπουμ με τίτλο «Live From Clear Channel 2008» και ισχυρίζεται πω δεν είχε καμία ενημέρωση σχετικά με αυτό.

«Μου φαίνεται πως ο Scooter Braun και οι οικονομικοί υποστηρικτές του – οι 23 Capital, Alex Soros και η οικογένεια Soros και Carlyle Group – είδαν τους πιο πρόσφατους ισολογισμούς και αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν η σοφότερη επιλογή να αγοράσουν την μουσική μου για 330 εκατομμύρια δολάρια και χρειάζονται λεφτά. Κατά την άποψη μου πρόκειται για άλλη μια περίπτωση ξεδιάντροπης απληστίας την εποχή του κορωνοϊού. Τόσο κακόγουστο και τόσο ξεκάθαρο» έγραψε η Swift.

Η κόντρα της τραγουδίστριας πήρε μεγάλες διαστάσεις την περασμένη χρονιά όταν ο Braun απέκτησε την Big Machine μέσω της εταιρείας του Ithaca Holdings. Σε δημόσιες τοποθετήσεις της η Swift κατηγόρησε τον Braun για «αδιάκοπο, χειραγωγικό εκφοβισμό» και στην συνέχεια πήρε την απόφαση να ηχογραφήσει εκ νέου τα τραγούδια της.