Ο Brad Pitt αποδόμησε τις «ανακρίβειες» του Donald Trump για τον κορωνοϊό

brad-pitt
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύθηκε τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του Λευκού Οίκου στο «σπιτικό» επεισόδιο του «Saturday Night Live».

Ο κόσμος του θεάματος μπορεί να έβαλε ένα προσωρινό φρένο στις μεγάλες παραγωγές λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, όμως πολλοί αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου έχουν προσαρμοστεί στις νέες προκλήσεις της εποχής και συνεχίζουν να ψυχαγωγούν και να διασκεδάζουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Το «Saturday Night Live» είναι μια από τις τηλεοπτικές εκπομπές που επέστρεψε πρόσφατα στην μικρή οθόνη χάρη, με τον Brad Pitt να αποτελεί έναν από τους μεγάλους καλεσμένους. Στο «σπιτικό» επεισόδιο της σατυρικής σειράς ο χολιγουντιανός αστέρας υποδύθηκε τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου, δρ. Anthony Fauci, για να καυτηριάσει την «παραπληροφόρηση» σχετικά με τον κορωνοϊό.

Αρχικά ο Pitt έπαιξε ένα απόσπασμα δηλώσεων του Donald Trump όπου ο Αμερικάνος πρόεδρος ισχυρίστηκε πως «σχετικά σύντομα» θα υπάρξει ένα εμβόλιο και ο Pitt αναρωτήθηκε: «Σχετικά με ολόκληρη την ιστορία της Γης; Σίγουρα, τότε θα υπάρξει ένα εμβόλιο πολύ γρήγορα. Εάν όμως πεις σε έναν φίλο σου ότι θα πας να τον δεις σχετικά σύντομα και εμφανιστείς ενάμιση χρόνο αργότερα, τότε ο φίλος σου μπορεί να είναι σχετικά εκνευρισμένος».

Συνεχίζοντας, ο Pitt έδειξε τον Trump να δηλώνει πως ο κορωνοϊός θα «εξαφανιστεί» και θα είναι «σαν ένα θαύμα» με τον ηθοποιό να σχολιάζει καυστικά «ένα θαύμα θα ήταν υπέροχο και σε ποιον δεν αρέσουν τα θαύματα; Όμως τα θαύματα δεν θα έπρεπε να είναι το Σχέδιο Α».

Shutterstock / Evan El-Amin

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μετά αστειεύτηκε με τις «ειρωνικές» δηλώσεις του Αμερικάνου προέδρου σχετικά με την χρήση καθαριστικών προϊόντων για την άμεση αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τις φήμες που θέλουν τον Trump να απολύει τον Fauci.

«Ναι, θα απολυθώ, αλλά μέχρι τότε θα βρίσκομαι εκεί, να παρουσιάζω τα δεδομένα για όποιον ακούει. Όταν ακούω πράγματα σαν αυτά, πως ο ιός μπορεί να θεραπευτεί εάν όλο κάνουν το Tide Pod Challenge, θα είμαι εκεί για να σας παρακαλέσω να μην το κάνετε» τόνισε ο Pitt.

EPA-EFE/Shutterstock / Nina Prommer

Κλείνοντας, ο Αμερικάνος ηθοποιός έβγαλε τα γυαλιά και την περούκα του για να ευχαριστήσει τον δρ. Fauci για την «ηρεμία και σαφήνεια του κατά τη διάρκεια αυτής της τρομακτικής περιόδου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή».