Οι Daft Punk γράφουν το soundtrack της νέας ταινίας του Dario Argento

daft-punk Christian Anwander
ΤΡΙΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η Dario Argento θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θρίλερ του εμβληματικού σκηνοθέτη που τιτλοφορείται «Occhiali Neri».

Μετά από οχτώ χρόνια απουσίας, ο Dario Argento επιστρέφει στην σκηνοθεσία με μια νέα ταινία τρόμου με τίτλο «Occhiali Neri» (δηλαδή «Μαύρα γυαλιά») στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η κόρη του, Asia Argento. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη του εμβληματικού σκηνοθέτη στην La Repubblica, οι Daft Punk έχουν αναλάβει να γράψουν την μουσική της ταινίας.

Shutterstock / Andrea Raffin

Τελευταία ταινία του Dario Argento ήταν το θρίλερ «Dracula 3D» το 2012.

Στην συνέντευξη ο 79χρονος Argento αποκάλυψε πως το γαλλικό electropop δίδυμο τον προσέγγισε και προσφέρθηκε να γράψει την μουσική όταν έγινε γνωστό πως θα γυρίσει μια νέα ταινία. Οι Daft Punk σκοπεύουν να του στείλουν σύντομα ένα πρώτο δείγμα της μουσικής που ετοιμάζουν και να ταξιδέψουν στην Ρώμα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Shutterstock / Denis Makarenko

Τα γυρίσματα του «Occhiali Neri» με την Asia Argento θα πραγματοποιηθούν στην Ρώμη.

Αυτό θα είναι το δεύτερο soundtrack για τους Daft Punk, μετά το «Tron: Legacy» που σκηνοθέτησε ο Joseph Kosinski το 2010. Το τελευταίο άλμπουμ του γαλλικού συγκροτήματος ήταν το «Random Access Memories» το 2013 με τα singles «Get Lucky», «Lose Yourself to Dance» και «Doin’ It Right». Η πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους ήταν οι δύο συνεργασίες τους με τον The Weeknd, το «Starboy» και το «I Feel It Coming» το 2016.