Συγκίνησε ο Tom Hanks με την εμφάνιση-έκπληξη σε διαδικτυακή αποφοίτηση

tom-hanks Matt Baron
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2020

«Το μέλλον πάντα είναι αβέβαιο, αλλά είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα σήμερα – πως δεν θα μας απογοητεύσετε» τόνισε ο χολιγουντιανός αστέρας.

Μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Tom Hanks επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις, τουλάχιστον όσο το επιτρέπουν τα έκτακτα μέτρα αυτοπεριορισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης. Μετά την θριαμβευτική συμμετοχή του στο «Saturday Night Live», ο πολυαγαπημένος σταρ του Χόλυγουντ έκανε μια εμφάνιση στην διαδικυτιακή αποφοίτηση του Wright State University για στείλει ένα μήνυμα στους νέους απόφοιτους.

«Είστε οι εκλεκτοί επειδή λόγω μιας μοίρας που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς όταν ξεκινήσατε τις περιπέτειες σας στο Wright State. Ξεκινήσατε την παλιά εποχή, σε ένα κόσμο πριν την Μεγάλη Πανδημία του 2020. Θα αναφέρεστε σε εκείνα τα πρώιμα χρόνια στις ζωές σας ακριβώς έτσι, πριν τον COVID19, πριν την μεγάλη πανδημία» δήλωσε ο Hanks.

«Θα αναγνωρίζετε πως μέρος της ζωής σας θα είναι για πάντα “πριν”, κατά τον ίδιο τρόπο που άλλες γενιές αναφέρονται στον καιρό “πριν το πόλεμο” ή “πριν το διαδίκτυο” ή “πριν την Beyoncé”. Η λέξη “πριν” θα φέρει ένα μεγάλο βάρος για σας. Κάποια στιγμή, αν παραμείνουμε όλοι καλοί Αμερικάνοι, θα συνεχίσετε στο “μετά”. Δηλαδή “μετά που δαμάσαμε τον ιό”, “μετά που ήταν ασφαλές να βγούμε ξανά έξω” και “μετά που επιστρέψαμε στις ζωές μας”» τόνισε στην συνέχει ο ηθοποιός.

«Εσείς οι εκλεκτοί θα σχηματίστε νέες δομές και θα ορίσετε νέες πραγματικότητες και θα φτιάξετε έναν νέο κόσμο. Τον κόσμο μετά από όλα όσα έχουμε περάσει. Το μέλλον πάντα είναι αβέβαιο, αλλά εμείς που γιορτάζουμε αυτά που έχετε πετύχει, είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα σήμερα – πως δεν θα μας απογοητεύσετε. Σας ευχαριστώ, συγχαρητήρια και μπράβο» κατέληξε ο Hanks.