Ο Tom Hardy στο στοιχειωμένο μυαλό του Al Capone

capone
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2020

Η βιογραφική ταινία για τον διαβόητο γκάνγκστερ από τον Josh Trank θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου μέσω streaming.

Μετά το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, δόθηκε στην δημοσιότητα μια νέα αφίσα για το βιογραφικό δράμα «Capone» που σκηνοθέτησε ο Josh Trank με τον Tom Hardy. Στην καλλιτεχνική αφίσα που μοιράστηκε ο πρωταγωνιστής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Βρετανός ηθοποιός απεικονίζεται ως ο διαβόητος γκάνγκστερ του Σικάγο.

Η νέα ταινία διαδραματίζεται στα τελευταία χρόνια του Al Capone, όταν βρισκόταν φυλακισμένος στην Φλόριντα. Έχοντας περάσει περίπου 11 χρόνια πίσω από τα σίδερα και αντιμετωπίζοντας άνοια, ο Capone στοιχειώνεται από τις αναμνήσεις του βίαιου παρελθόντος του. Δίπλα στον Hardy εμφανίζονται επίσης οι Kyle MacLachlan, Linda Cardellini, Jack Lowden, Matt Dillon και Neal Brennan.

Η έναρξη παραγωγής της ταινίας ανακοινώθηκε το 2018, με τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για την «μεταμόρφωση» του Hardy να εντυπωσιάζουν. Αρχικά οι παραγωγοί είχαν προγραμματίσει για την διανομή της ταινίας στους κινηματογράφους, όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αποφάσισαν να γίνει η πρεμιέρα στις 12 Μαΐου μέσω πλατφόρμων streaming και video-on-demand.

Η μουσική επένδυση της νέα δραματικής ταινίας με την οποία ο Trank επιχειρεί να κάνει ένα come-back μετά το «Fantastic 4», φέρει την υπογραφή του El-P των Run The Jewels. Σε πρόσφατη ανάρτηση του στα social media, ο Αμερικάνος ράπερ αποκάλυψε πως το soundtrack θα κυκλοφορήσει «κάποια στιγμή τον Μάιο» για να συμπέσει με την κυκλοφορία του «Capone» και στην συνέχεια θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ των Run The Jewels.