Meryl Streep και Stephen Colbert ενώνουν τις φωνές τους για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό

stephen-colbert-meryl-streep Charles Sykes
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2020

Πλήθος αστέρων θα εμφανιστεί στην φιλανθρωπική συναυλία «A Night of Covenant House Stars».

Πάνω από 50 αστέρες από το χώρο του θεάματος θα συμμετάσχουν σε μια συναυλία που διοργανώνει η φιλανθρωπική οργάνωση Covenant House για νεαρούς άστεγους και θύματα trafficking. Ανάμεσα στους ηθοποιούς και μουσικούς που θα εμφανιστούν είναι οι Meryl Streep, Diane Keaton, Jon Bon Jovi, Rachel Brosnahan, Stephen Colbert, Martin Short, Dolly Parton, Dionne Warwick, Stephanie J. Block, Tony Shalhoub, Charlie Day, Chris O’Dowd, Zachary Levi και Zachary Quinto.

Η συναυλία «A Night of Covenant House Stars» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου, στις 3 το πρωί ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Broadway on Demand. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι η βραβευμένη με έξι Tony Audra McDonald και ο ανταποκριτής της εκπομπής «60 Minutes», John Dickerson.

«Αυτός ο ιός δεν θα πει την τελευταία λέξη. Αυτή η απίστευτη ομάδα αστέρων ενώθηκε από αγάπη για να βοηθήσει παιδιά» δήλωσε  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Covenant House, Kevin Ryan. Τα έσοδα της βραδιάς θα στηρίξουν τις δράσεις της οργάνωσης σε 31 πόλεις σε έξι χώρες.

Η συναυλία συμπίπτει με την έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας streaming Broadway on Demand, ενώ θα μεταδοθεί επίσης μέσω των iHeartRadio Broadway, Facebook, Twitch και YouTube.