Ο Brian May απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός σίκουελ στο «Bohemian Rhapsody»

bohemian-rhapsody
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2020

«Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, υποθέτω, αλλά πιστεύω πως θα ήταν δύσκολο» τόνισε ο κιθαρίστας των Queen.

Η τεράστια επιτυχία του «Bohemian Rhapsody», τόσο στα ταμεία όσο και στα Όσκαρ, άνοιξε την όρεξη πολλών στούντιο για βιογραφικές ταινίες καλλιτεχνών, ενώ κυκλοφόρησαν ορισμένες φήμες για ένα σίκουελ. Σε μια νέα συνέντευξη του στο Rolling Stone, ο Brian May ξεκαθάρισε πάντως πως δεν υπάρχουν σκέψεις (προς το παρόν) για μια συνέχεια.

«Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάποια άλλη ταινία. Μόνο αυτό έχουμε να πούμε γι’ αυτό. Νομίζω πως πρέπει να κοιτάξουμε αλλού. Υπάρχουν άλλες ιδέες που είχαμε, αλλά δεν νομίζω πως θα γυριστεί μια συνέχεια» εξήγησε ο κιθαρίστας των Queen. Στην συνέχεια όμως ο May άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο, λέγοντας πως «τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, υποθέτω, αλλά πιστεύω πως θα ήταν δύσκολο».

Σύμφωνα με άρθρο του FemaleFirst, ο Rami Malek που ενσάρκωσε τον Freddie Mercury φέρεται να είχε δηλώσει πως θα το ενδιέφερε μια συνέχεια που θα εστίαζε στις σχέσεις του frontman των Queen με τον σύντροφο Jim Hutton, τα παιδικά χρόνια του καθώς και την μάχη που έδωσε με το AIDS.

Σχολιάζοντας τις ιδέες του Malek, ο May εξέφρασε την άποψη πως μια τέτοια ταινία δεν θα ήταν ευχάριστη. «Δεν λέω πως είναι αδύνατον, επειδή υπάρχει μια σπουδαία ιστορία εκεί, αλλά νιώθουμε πως δεν είναι η ιστορία που θέλουμε να αφηγηθούμε αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο May.