Ο Andy Serkis μάς ταξιδεύει στη Μέση Γη διαβάζοντας το «Χόμπιτ»

lord-of-the-rings-gollum
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2020

«Οι καιροί είναι δύσκολοι, θέλω να σας ταξιδέψω σε μια από τις σπουδαιότερες περιπέτειες που έχουν γραφτεί ποτέ» δήλωσε ο Andy Serkis.

Ο Andy Serkis, γνωστός για τον ρόλο του ως Γκόλουμ στις κινηματογραφικές μεταφορές του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», θα διαβάσει το «The Hobbit» του J.R.R. Tolkien σε ζωντανό stream. Ο Βρετανός ηθοποιός υπολογίζει πως θα του πάρει περίπου 12 ώρες για να διαβάσει το βιβλίο και υποσχέθηκε να κάνει διαλείμματα μονάχα για να πάει στην τουαλέτα.

Η ανάγνωση του επικού βιβλίου ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος την Παρασκευή και στόχος του εγχειρήματος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις Charities Together και Best Beginnings. Μέχρι στιγμής ο Serkis έχει συγκεντρώσει πάνω από 130.000 λίρες μέσω του εράνου που έχει δημιουργήσει στο GoFundMe.

«Τόσοι πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε στην απομόνωση κατά την διάρκεια του lockdown. Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, θέλω να σας ταξιδέψω σε μια από τις σπουδαιότερες περιπέτειες που έχουν γραφτεί ποτέ, έναν 12ωρο μαραθώνιο από την πολυθρόνα στην Μέση Γη, για να συγκεντρώσουμε χρήματα για δύο εκπληκτικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που κάνουν εξαιρετική δουλειά τώρα για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη στην Μεγάλη Βρετανία» δήλωσε ο Serkis.