Bill Murray και Guy Fieri στον αστερισμό των νάτσος

bill-murray-guy-fieri
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο βετεράνος ηθοποιός και ο διάσημος σεφ θα δώσουν μια πικάντικη μάχη στην κουζίνα για να ενισχύσουν εργαζόμενους εστιατορίων.

Ο Bill Murray και ο Guy Fieri θα δώσουν μια σκληρή, αλλά γευστική μάχη στην κουζίνα με στόχο να διασκεδάσουν αλλά και να ενισχύσουν υπάλληλους εστιατορίων που έχουν πληγεί από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο εμβληματικός ηθοποιός και ο γιός του Homer θα αντιμετωπίσει τον ο διάσημο σεφ της μικρής οθόνης με τον γιο του Hunter στην δημιουργία των καλύτερων νάτσος.

Κριτές του πρωτότυπου διαγωνισμού θα είναι ο πρώην αστέρας του NBA Shaquille O’Neal και ο κωμικός ηθοποιός Terry Crews. Η «μάχη» των δύο θα πραγματοποιηθεί ζωντανά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) στις 16 Μαΐου μέσω της σελίδας του Food Network στο Facebook.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός αποτελεί πρωτοβουλία του Fieri και της οργάνωσης Restaurant Employee Relief Fund που έχει ιδρύσει για να ενισχύσει τους εργαζόμενους εστιατορίων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας. Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του Fieri στο TMZ, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 21,5 εκατομμύρια δολάρια και να ενισχύσει πάνω από 40.000 εργαζόμενους.

Shutterstock

«Έχω περάσει πάνω από 15 χρόνια ταξιδεύοντας σε αυτή την υπέροχη χώρα, γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τις ζωές τους στην βιομηχανία της εστίασης και θέλω να σας πως ότι είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι, οι πιο αληθινοί εργάτες που θα συναντήσετε, είναι ο παλμός των κοινοτήτων τους» τόνισε ο Fieri σε σχετική ανακοίνωση του.

Συνεχίζοντας, ο Fieri τόνισε πως οι εργαζόμενοι στον χώρο της εστίασης «χρειάζονται την βοήθεια μας και με το Restaurant Employee Relief Fund, μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια σε αυτούς τους εργαζόμενους εστιατορίων όταν την χρειάζονται περισσότερο, δηλαδή τώρα» .