Απολογήθηκε ο Bryan Adams για το παραλήρημά του

bryan-adams
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο Καναδός μουσικός ισχυρίστηκε πως ήθελε να προωθήσει την vegan διατροφή και τρόπο ζωής μέσω της επίμαχης ανάρτησης του.

Ο Bryan Adams ζήτησε συγνώμη για μια πρόσφατη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κορωνοϊό η οποία προκάλεσε αντιδράσεις από τους θαυμαστές του που τον κατηγόρησαν για ρατσισμό. Σύμφωνα με την «απάντηση» του Καναδού μουσικού, στόχος της επίμαχης ανάρτησης του ήταν να προωθήσει την vegan διατροφή.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους πρόσβαλα με την ανάρτησή μου χθες. Δεν υπάρχει δικαιολογία, απλώς ήθελα να καταγγείλω την τρομερή σκληρότητα κατά των ζώων σε αυτές τις ανοιχτές αγορές που είναι η πιθανή πηγή του ιού και να προωθήσω τον βιγκανισμό».

ITV/Shutterstock / Steve Meddle

«Έχω αγάπη για όλους τους ανθρώπους και οι σκέψεις μου είναι με όλους που αντιμετωπίζουν αυτή την πανδημία σε όλο τον κόσμο» έγραψε ο Adams σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram. Στην ανάρτηση το μουσικός μοιράστηκε ένα βίντεο όπου ερμηνεύει το «Into The Fire», από το ομώνυμο πέμπτο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε το 1987.

Όπως εξήγησε, θα είχε παίξει το συγκεκριμένο τραγούδι στην σειρά συναυλιών που είχε προγραμματίσει στο Royal Albert Hall που θα ξεκινούσε στις 12 Μαΐου. Δυστυχώς όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το residency του Adams ακυρώθηκε.