«Στο σφυρί» οι γόβες της Amy Winehouse και οι στίχοι του Bono για καλό σκοπό

amy-winehouse-bono
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2020

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένας ξεχωριστός πλειστηριασμός της Island Records για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η Island Records ανακοίνωσε πως θα βγάλει σε πλειστηριασμό πολλά προσωπικά αντικείμενα καλλιτεχνών στο roster της, με στόχο να ενισχύσει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις NHS Charities Together στην Μεγάλη Βρετανία και Feeding America στις ΗΠΑ. Ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου μέσω της επίσημης σελίδας του One Love Covid-19 Relief Auction.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που διατεθούν στην διαδικτυακή δημοπρασία είναι ένα ζευγάρι γόβες που φόρεσε η αξέχαστη Amy Winehouse, οι υπογεγραμμένοι στίχοι του «Where The Streets Have No Name» των U2, αλλά και οι χειρόγραφοι στίχοι του «Sweet Dreams» των Eurythmics.

Στην φιλανθρωπική κίνηση συμμετέχουν επίσης οι Mumford & Sons προσφέροντας ένα υπογεγραμμένο μπάντζο (και ένα προσωπικό μάθημα για να μάθετε τα μυστικά του) και ο Jon Bon Jovi με χειρόγραφους στίχους των κλασσικών επιτυχιών του «Livin’ On A Prayer» και «Wanted Dead Or Alive».

Επίσης ο Adrian Utley των Portishead θα προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα κιθάρας και συνθεσάιζερ, ενώ ο Geoff Barrows έχει δωρίσει τα Technics πικάπ που χρησιμοποίησε στο ντεμπούτο τους, το «Dummy». Η πλήρης λίστα των αντικειμένων και υπηρεσιών που θα βγουν στο σφυρί είναι διαθέσιμη μέσω της Omega Auctions.