Η εγκυμονούσα Katy Perry μας υπενθυμίζει την χαρά της ζωής

katy-perry Liza Voloshin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το λαμπρό βιντεοκλίπ του νέου single της Αμερικανίδας pop star με τίτλο «Daisies».

Το 2020 θα είναι μια κομβική χρονιά για την Katy Perry, καθώς φέτος το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει τον έκτο δίσκο της. Μετά από μια σειρά non-album singles, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη γεύση από επερχόμενο άλμπουμ, το «Daisies».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Daisies»

«Έγραψα αυτό το τραγούδι ως ένα κάλεσμα να για να παραμείνει κανείς πιστός στην πορεία που έχει επιλέξει, ανεξάρτητα του τι πιστεύουν οι άλλοι. Πρόσφατα απέκτησε μια νέα σημασία για μένα, σε συνάρτηση με το τι βιώνει ο κόσμος. Ο καθένας από εμάς είναι ένας από πάνω από επτά δισεκατομμύρια, με την δική του ιστορία δύναμης και ανθεκτικότητας» δήλωσε η Perry.

Στο νέο βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία της Liza Voloshin, η Katy Perry είναι εμφανώς έγκυος και σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα θα αποκτήσει μια κόρη με τον σύντροφο της Orlando Bloom το καλοκαίρι.

«Είναι ενθουσιασμένοι και άρχισαν να διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο. Ήθελαν να κάνουν ένα baby shower, αλλά νιώθουν πως είναι πιο ασφαλές να κάνουν κάτι μετά τον ερχομό του μωρού και να δουν τότε πως είναι τα πράγματα» ανέφερε πηγή του E! News.

Liza Voloshin

«Ξέρουν πως θα κάνουν κάποιου είδους γιορτής όταν ο καιρός είναι σωστός. Η Katy μεγαλώνει μέρα με την μέρα και όλα αρχίζουν να νιώθουν πραγματικά. Δεν μπορούν να περιμένουν» συμπλήρωσε η πηγή του άρθρου.