Ο Robbie Williams ξανά στους Take That για μια μοναδική συναυλία

take-that
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2020

Το θρυλικό boyband των 90s θα ερμηνεύσει όλες τις κλασσικές επιτυχίες του μέσω διαδικτύου για καλό σκοπό την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Ένα από τα σπουδαιότερα βρετανικά pop συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990, οι Take That, θα βρεθούν ξανά μαζί για να δώσουν μια συναυλία μέσω διαδικτύου στις 29 Μαΐου. Στόχος του event είναι η οικονομική ενίσχυση των οργανώσεων Nordoff Robbins και Crew Nation που στηρίζουν εργαζόμενους στην διοργάνωση συναυλιών που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην συναυλία θα συμμετέχουν οι Gary Barlow, Mark Owen και Howard Donald, αλλά και ο Robbie Williams, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα το 1995 για να ξεκινήσει την άκρως πετυχημένη solo καριέρα του. Ο Βρετανός τραγουδιστής επέστρεψε προσωρινά στο σχήμα το 2010 για το «Progress», το έκτο άλμπουμ των Take That.

«Αυτή θα είναι μια παγκόσμια πρωτιά για μας, να βρεθούμε ξανά με τον παλιό φίλο μας online για μια μοναδική συναυλία! Είναι πάντα υπέροχο να επιστρέφουμε μαζί με τον Robbie και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της μοναδικής παράστασης που όλοι μπορούν να απολαύσουν από το σπίτι» δήλωσαν οι Take That.

Tuttle/Thames/Syco/REX/Shutterstock

«Πραγματικά ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά με τα παιδιά – πάντα είναι απολαυστικό» σχολίασε ο Williams στο μήνυμα για την συναυλία και το reunion με το συγκρότημα που τον καθιέρωσε. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Facebook Live και του καναλιού της Compare the Meerkat στο YouTube την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 22:00 ώρα Ελλάδος.