Joaquin Phoenix και Rooney Mara περιμένουν το πρώτο τους παιδί

rooney-mara-Joaquin-phoenix Camilla Morandi
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2020

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Δικός της» που σκηνοθέτησε ο Spike Jonze το 2013.

Μετά από μια άκρως πετυχημένη χρονιά, ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή τους, ως γονείς. Σύμφωνα με άρθρο του Page Six, η Mara είναι περίπου έξι μηνών έγκυος και το χολιγουντιανό ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί του στα τέλη Αυγούστου.

Ο Phoenix και η Mara γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της δραματική ταινίας «Δικός της» του Spike Jonze τo 2013, όμως έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών το 2017. Την επόμενη χρονιά συνεργάστηκαν ξανά στην «Μαρία Μαγδαληνή» του Garth Davis και το 2019 γιόρτασαν τον αρραβώνα τους.

Shutterstock / Debby Wong

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair το περασμένο καλοκαίρι, ο 45χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως αρχικά πίστευε ότι η Mara τον «σιχαινόταν» στα γυρίσματα της ταινίας του Jonze, όμως αργότερα κατάλαβε πως η συμπρωταγωνίστρια του απλά συνεσταλμένη και ότι το είχε ερωτευτεί.

«Είναι η μόνη κοπέλα που έχω αναζητήσει ποτέ στο διαδίκτυο. Είμασταν απλά φίλοι, φίλοι μέσω email. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο» εξήγησε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για τον έρωτα τους που άνθισε «εξ’ αποστάσεως».