Ο Adam Sandler κοιτά προς στο NBA για την επόμενη ταινία του

adam-sandler Kristina Bumphrey
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο κωμικός ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο «Hustle» του Netflix με παραγωγό τον LeBron James.

Μετά την τεράστια επιτυχία της δραματικής ταινίας «Άκοπο διαμάντι» των αδερφών Safdie, ο Adam Sandler αποφάσισε να γυρίσει κάτι που να συνδυάζει δραματικές ερμηνείες με τους πιο γνώριμους κωμικούς ρόλους του. Έτσι λοιπόν ο χολιγουντιανός αστέρας συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Hustle» σε σκηνοθεσία του Jeremiah Zagar για λογαριασμό του Netflix.

Στην νέα ταινία ο Sandler θα παίξει τον ρόλο ενός σκάουτερ του NBA, ο οποίος αφού έχει απολυθεί άδικα, ανακαλύπτει έναν ταλαντούχο μπασκετμπολίστα εκτός Αμερικής. Τότε ο σκάουτερ τότε επιχειρεί να επιστρέψει στην Αμερική μαζί με τον παίχτη για να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Variety/Shutterstock / Christopher Polk

Το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφή των Taylor Materne και Will Fetters, ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει η Happy Madison του Sandler, η Roth/Kirschenbaum Films και η SpringHill Entertainment των LeBron James και Maverick Carter.

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για την ταινία από την Legendary Films και την προσέφερε στον Sandler μετά από ένα ρετουσάρισμα του σεναρίου. Αφού αποδέχτηκε ο ηθοποιός τον ρόλο, οι παραγωγοί στράφηκαν στον ανερχόμενο Zagar, ο οποίος σκηνοθέτησε το κοινωνικό δράμα «We The Animals» το 2018.