Ανυπομονεί η Lorde να ακούσουμε τα νέα τραγούδια της

lorde Christian Bertrand
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΜΑΙΟΥ 2020

Η Νεοζηλανδή pop star αποκάλυψε πως συνεργάζεται με τον Jack Antonoff πάνω σε νέο υλικό για το τρίτο προσωπικό άλμπουμ της.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία full-length κυκλοφορία της Lorde, όμως σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση της Νεοζηλανδής τραγουδίστριας το follow-up του «Melodrama» δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς εργάζεται σκληρά πάνω στα νέα τραγούδια της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, πριν από λίγες μέρες η Lorde έστειλε ένα email στους θαυμαστές της για να τους ενημερώσει για το πώς περνάει τις τελευταίες μέρες στο σπίτι.

Στο μήνυμα της η τραγουδίστρια ανέφερε πως όταν πέθανε ο σκύλος της το περασμένο καλοκαίρι δυσκολευόταν να γράψει μουσική. Τον Δεκέμβριο όμως επέστρεψε στο στούντιο και έμεινε έκπληκτη με «τα καλά πράγματα που προέκυψαν».

Έκτοτε η Lorde δουλεύει ασταμάτητα πάνω σε νέα τραγούδια και είχε ταξιδέψει μάλιστα στο Λος Άντζελες για να συνεργαστεί με τον Jack Antonoff. Δυστυχώς όμως, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, η παραγωγή της νέας μουσικής έχει γίνει πιο «περίπλοκη» και η Lorde σχολίασε πως η διαδικασία «θα πάρει λίγο παραπάνω».

«Ξέρω τώρα πόσο ενθουσιασμένη είμαι που επιστρέφω. Θέλω να τρώω καλοκαιρινά φαγητά σε όμορφες χώρες – παγωτό και ντομάτες και αντσούγιες. Θέλω να χρησιμοποιήσω το δώρο μου και να το δω να μεγαλώνει. Ποιος ξέρει πότε θα είναι ασφαλές να κάνεις αυτά τα πράγματα, αλλά τα λαχταρώ και ήθελα να το ξέρετε» αναφέρει η Lorde στο email σχετικά με την πανδημία και την αλλαγή σχεδίων.

Shutterstock / Tinseltown

Αναφορικά με την δημιουργική διαδικασία του τρίτου προσωπικού άλμπουμ της, η 23χρονη τραγουδίστρια υπογράμμισε πως «η αναμονή, το πράγμα που θεωρούσα τόσο άσκοπο και ενοχλητικό όταν ήμουν νέα, είναι τώρα ένα είδους απολαυστικής δραστηριότητας».

«Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη απόλαυση που μπορώ να σας δώσω είναι ένα έργο που θα διαρκέσει δέκα, είκοσι, τριάντα χρόνια. Και αυτό το είδος έργου απαιτεί χρόνο. Αν μπορείτε, θα ήθελα να προσπαθήσετε να συντονιστείτε με τον χρόνο που αφιερώσατε περιμένοντας να έρθει κάτι υψηλής ποιότητας» κατέληξε η Lorde, τονίζοντας τον ενθουσιασμό της για την νέα μουσική που ετοιμάζει.