Peter Dinklage και Jason Momoa αφήνουν τους δράκους για τους βρικόλακες

peter-dinklage-Jason-momoa
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2020

Οι πρώην συμπρωταγωνιστές του «Game Of Thrones» επιστρέφουν μαζί το «Good Bad & Undead» του Max Barbakow.

Η Legendary έχει έρθει σε συμφωνία με τον Max Barbakow να σκηνοθετήσει την περιπέτεια φαντασίας «Good Bad & Undead» όπου θα πρωταγωνιστήσουν οι Peter Dinklage και Jason Momoa. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Dinklage θα παίζει τον ρόλο του μυθιστορηματικού κυνηγού βρικολάκων, τον Van Helsing.

Instagram / Jason Momoa

Στη ταινία ο Van Helsing συνάπτει μια «ανίερη» συμμαχία με έναν βρικόλακα (Momoa) ο οποίος έχει υποσχεθεί να μην σκοτώσει ξανά. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, οι δύο ήρωες καταστρώνουν ένα σχέδιο και πηγαίνουν από πόλη σε πόλη, με τον Van Helsing να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όσους θέλουν να ξεφορτωθούν τον «αιμοσταγή» βρικόλακα από την περιοχή του.

Η απάτη των δύο πηγαίνει περίφημα, μέχρι που ο χαρακτήρας του Momoa επικηρύσσεται με ένα τεράστιο ποσό και ξαφνικά όλα οι κυνηγοί και άλλα μυθικά τέρατα τους βάζουν στο μάτι. Το σενάριο θα είναι βασισμένο σε μια ιδέα των Mark Swift και Damian Shannon, όμως δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καστ ή τα σχέδια παραγωγής του «Good Bad & Undead».

Invision/AP/Shutterstock / Taylor Jewell

Ο Barbakow πρόσφατα έγραψε ιστορία στο φεστιβάλ του Sundance τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς οι Neon και Hulu απέκτησαν τα δικαιώματα διανομής της κωμωδίας του «Palm Springs» με τους Andy Samberg και Cristin Milioti για 22 εκατομμύρια δολάρια.