Σε «ένα με δύο χρόνια» θα κυκλοφορήσει η ταινία για την ζωή της Amy Winehouse

amy-winehouse Haydn West
ΤΡΙΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2020

Σύμφωνα με τον πατέρα της Βρετανίδας τραγουδίστριας η παραγωγή της βιογραφικής ταινίας βρίσκεται στο «στάδιο του σεναρίου».

Η επίσημη βιογραφική ταινία για την Amy Winehouse αναμένεται να κυκλοφορήσει σε «ένα με δύο χρόνια» αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη ο πατέρας της Βρετανίδας τραγουδίστριας, Mitch Winehouse.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο Winehouse εξήγησε πως η βιογραφική ταινία θα είναι στα πρότυπα του οσκαρικού «Bohemian Rhapsody», ενώ θα προσφέρει μια πιστή ματιά στην ζωή της τραγουδίστριας, σε αντίθεση με το «παραπλανητικό» ντοκιμαντέρ «Amy» του Asif Kapadia.

REX/Shutterstock

«Έχουμε μια υπέροχη ταινία, μια υπέροχη παράσταση στο Μπρόντγουεϊ που έρχεται και έτσι θα πάρουμε το αίμα μας πίσω, με το να παρουσιάσουμε την Amy όπως ήταν» τόνισε ο Winehouse στο podcast «The Morning After» του Paul Danan.

Σχετικά με την ταινία για την ζωή της Amy Winehouse, ο πατέρας της εξήγησε πως «θα έρθει σε ένα με δύο χρόνια. Έχουμε ξεπεράσει τις συζητήσεις, βρισκόμαστε στο στάδιο του σεναρίου. Η ταινία θα είναι βιογραφική».

Όταν ρωτήθηκε για το καστ της βιογραφική ταινίας και πιο συγκεκριμένα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Winehouse δήλωσε πως σε συνεργασία με τον παραγωγό, θα επιλέξει μια άγνωστη ηθοποιό. «Ιδανικά μια νεαρή Εβραία από το βόρειο ή ανατολικό Λονδίνο που να μοιάζει λίγο στην Amy και να μιλά σαν την Amy» συμπλήρωσε ο Winehouse.