Δείτε το Couple Challenge της Gisele Bündchen και του Tom Brady στο TikTok

tom-brady-gisele-bundchen Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2020

Ποιος είναι άραγε ο «πιο κακομαθημένος» στο σπίτι του σούπερ μόντελ και του σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου;

Η Gisele Bündchen πρόσφατα έκανε λογαριασμό στο TikTok και για το πρώτο της βίντεο ανέβασε την δική της εκδοχή του couple challenge. Στο συγκεκριμένο viral challenge τα ζευγάρια δίνουν απαντήσεις ερωτήσεις τύπου «ποιος έχει μεγαλύτερη υπομονή» και «ποιος τρώει περισσότερο».

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Gisele στο TikTok

Στο βίντεο της η 39χρονη Bündchen είχε δίπλα της τον 42χρονο σύζυγο της Tom Brady, αλλά και τον δεκάχρονο γιο τους Benjamin, ο οποίος βοήθησε με τον τρόπο του τους γονείς του στην νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και streaming.

AP/Shutterstock / Charles Krupa

Χάρη λοιπόν στο βίντεο οι θαυμαστές του super model έμαθαn πως ο Brady είναι ο πιο «κακομαθημένος», αλλά και ο καλύτερος οδηγός στο σπίτι (σύμφωνα με τον Benjamin). Ο δεκάχρονος μάλιστα θεωρεί πως ίδιος «ποτέ δεν κάνει λάθος», κάτι το οποίο ενδεχομένως να μην βρίσκει σύμφωνους του γονείς του.

Το ίδιο challenge έχουν κάνει και άλλα λαμπερά ζευγάρια της showbiz, όπως φαίνεται από το βίντεο που ανέβασαν στο Instagram η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez, αλλά στο TikTok και η Sophie Turner του «Game of Thrones» με τον Joe Jonas των Jonas Brothers.