Ο Henry Cavill ξαναβάζει την μπέρτα του Superman

superman
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2020

Η Warner Brothers φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει τα αρχικά σχέδια της για τον «Άνθρωπο από Ατσάλι» της DC.

Η πετυχημένη συνταγή της Marvel δύσκολα αντιγράφεται, όμως αυτό δεν σταμάτησε άλλα χολιγουντιανά στούντιο να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τα δικά τους κινηματογραφικά franchise βασισμένα σε ήρωες των κόμικ. Τα αποτελέσματα στις περισσότερες περιπτώσεις μάλλον απογοήτευσαν και η Warner Brothers αναγκάστηκε να αλλάξει σχεδιασμό μετά την αποτυχία του «Justice League» στην μεγάλη οθόνη.

Μετά την αντικατάσταση του Ben Affleck με τον Robert Pattinson στον ρόλο του Batman και την τεράστια επιτυχία του low-budget «Joker» στα Όσκαρ και τα box office, δημιουργήθηκε η αίσθηση πως η Warner δεν θα επιμένει πλέον στην δημιουργία ενός ενιαίου κόσμου για τους ήρωες της DC.

Μετά από μια σειρά δηλώσεων του Henry Cavill, διέρρευσαν φήμες πως η Warner είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Michael B. Jordan για να αναλάβει τον ρόλο του Superman, μετά την απόφαση να βάλουν στο συρτάρι τα σχέδια για την Supergirl.

Σύμφωνα όμως με ένα νέο άρθρο του Deadline, το χολιγουντιανό στούντιο μπορεί να μην έχει ξεγράψει πλήρως τον αρχικό σχεδιασμό του, αφού φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Henry Cavill για μια επέκταση του συμβολαίου του ως Superman. Πιο συγκεκριμένα ο Superman προορίζεται για cameo εμφανίσεις, αντίστοιχες με αυτές του Hulk που ενσαρκώνει ο Mark Ruffalo στις ταινίες της Marvel.

Πηγές του άρθρου με γνώση των διαπραγματεύσεων δήλωσαν πως η Warner θέλει τον Βρετανό ηθοποιό να εμφανίζεται ως Superman σε πολλαπλές ταινίες με ήρωες της DC, χωρίς όμως να υπάρχει στα πλάνα μια συνέχεια στην τελευταία solo περιπέτεια του υπερήρωα, το «Άνθρωπος από ατσάλι» του Zack Snyder από το 2013.

Φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του «Wonder Woman 1984», η οποία είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας, οπότε δύσκολα θα εμφανιστεί εκεί ο Superman. Αντίστοιχα δύσκολη είναι και η περίπτωση του «The Batman», καθώς η ταινία του Matt Reeves ουσιαστικά λειτουργεί ως reboot του «Σκοτεινού Ιππότη».

Τα γυρίσματα του «The Suicide Squad» από τον James Gunn ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο, όμως δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί μια cameo εμφάνιση του Cavill ως Superman. Στον μελλοντικό σχεδιασμό της Warner υπάρχουν δύο σίκουελ για το «Shazam» και το «Aquaman», καθώς και μια solo ταινία με τον Flash.