Ο Josh Gad φέρνει μαζί την παρέα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

lord-of-the-rings-poster
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2020

Elijah Wood, Orlando Bloom, Ian McKellen και πολλοί άλλοι ήρωες της «Μέσης Γης» θα βρεθούν ξανά μαζί σε ένα πραγματικά επικό Zoom reunion.

Μετά τα καστ των «Goonies» και «Επιστροφή στο μέλλον», ο πάντα δραστήριος Josh Gad σκοπεύει να επανενώσει μετά από πολλά χρόνια τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στην τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που σκηνοθέτησε ο Peter Jackson. Το νέο, επικό reunion, θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού του Gad στο YouTube στις 19:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή 31 Μαΐου.

«Αναρωτιόμουν τι θα λέγατε εάν έβρισκα μια συγκεκριμένη ομάδα κολλητών ή φίλων… Υπάρχει μήπως κάποια άλλη λέξη γι’ αυτό; Συντροφιά;» αναφέρει στο σχετικό teaser βίντεο ο Gad παραπέμποντας στον τίτλο της πρώτης ταινίας, το «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού».

Στην συνέχεια ο Gad αποκαλύπτει έναν έναν του εκλεκτούς καλεσμένους για το online reunion, όπως τον Elijah Wood, τον Dominic Monaghan, τον Billy Boyd, τον Orlando Bloom και τον Ian McKellen. Στο μικρό preview που μοιράστηκε ο Gad όλοι οι ηθοποιοί δείχνουν ενθουσιασμένοι που βρίσκονται ξανά μαζί.

Μια ανάρτηση του Monaghan στο Instagram αποκαλύπτει πως στο reunion θα συμμετάσχουν επίσης οι Peter Jackson, Sala Baker, Viggo Mortensen, Andy Serkis, Sean Bean, Karl Urban, Miranda Otto, John Rhys-Davies και Liv Tyler.