Η Reese Witherspoon αποκαλύπτει το πράσινο ποτό που της χαρίζει αγέραστη όψη

reesewitherspoon
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το πίνει κάθε μέρα επί 9 χρόνια τώρα, και κατά τα φαινόμενα, αυτή είναι η ίσως η καλύτερη συνταγή για υγιές δέρμα και νεανική ενέργεια.

Από το 1996, όπου πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες θρίλερ Ολέθριος Έρωτας (Fear) και Προσευχήσου Να Πεθάνεις (Freeway), μέχρι το 2006, που κέρδισε Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στο Walk The Line, αλλά ακόμη έως και σήμερα, που την βρίσκουμε πρωταγωνίστρια στο πιο δημοφιλές τηλεοπτικό μελόδραμα του 2020 (Little Fires Everywhere), η Reese Witherspoon δεν δείχνει να γερνάει ούτε μέρα. Μπορεί ο χρόνος να της έχει φερθεί εξαιρετικά ευγενικά, αλλά όπως η ίδια αποκαλύπτει σε ανάρτησή στο Instagram πριν λίγες μέρες, χρωστάει πολλά σε ένα συγκεκριμένο ρόφημα που φτιάχνει μόνη της και το πίνει κάθε πρωί. 

Το μυστικό πίσω από το πράσινο αντιγηραντικό smoothie: Μοιράζοντας την καθημερινότητά της μεταξύ εντατικών γυρισμάτων, τη διαχείριση των επιχειρήσεών της (σειρά ρούχων Draper James και εκδοτικός οίκος Reese’s Book Club), συν το «ντάντεμα» τριών παιδιών, η 44χρονη super star (και super woman), φαίνεται να είναι μονίμως γεμάτη υψηλή ενέργεια και αγέραστη επιδερμίδα.

 «Χρωστάω τα πάντα σε αυτό το πράσινο ρόφημα», λέει η Witherspoon στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram (με 23 εκατομμύρια followers).

Όπως έχει πει η ίδια η ηθοποιός στο περιοδικό New Beauty, η ιδέα για τη συνταγή του συγκεκριμένου smoothie δεν προήλθε από κάποιον διατροφολόγο, αλλά από την κολλητή της Kerry Washington (συμπρωταγωνιστεί μαζί της στο Little Fires Everywhere), πριν 9 χρόνια. «Κάθισα δίπλα στην Kerry σε μια εκδήλωση απονομής Όσκαρ, και αληθινά θαύμασα την υπέροχη εικόνα της επιδερμίδας της. Τη ρώτησα “τι κάνεις και διατηρείσαι τόσο λαμπερή;” και κείνη μου εκμυστηρεύθηκε τη συνταγή του αντιγηραντικού της μυστικού», λέει η Witherspoon.

Έτσι φτιάχνεται το περίφημο ελιξήριο της νιότης: Κάθε πρωί η Reese αναμειγνύει στο μπλέντερ μια χούφτα σπανάκι, δύο καρδιές μαρουλιού, ένα μήλο, ένα αχλάδι, μια μπανάνα και ένα λεμόνι (όλα βιολογικής καλλιέργειας) και μισό φλιτζάνι νερό καρύδας. «Το συγκεκριμένο smoothie έχει τόσες πολλές βιταμίνες, αντιοξειδωτικά συστατικά και φυτικές ίνες, που επιτρέπουν στον οργανισμό μου να διατηρείται υγιής και χορτάτος μέχρι αργά το μεσημέρι», λέει η Witherspoon, και συμβουλεύει: «Τις ημέρες που ξέρω πως δεν θα προλάβω να καταναλώσω ένα κανονικό γεύμα στη μέση της ημέρας, ενισχύω το ρόφημά μου με σκόνη πρωτεΐνης, βούτυρο αμυγδάλου και λιναρόσπορο».

THE BEAUTY TEAM