Πώς η Adele έχασε 45 κιλά στην καραντίνα και έγινε αγνώριστη (photo)

adele
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε «συλφίδα» στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram, κερδίζοντας 35,5 εκατομμύρια likes.

Η πολύμηνη καραντίνα οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να αποκτήσουν πολλά περιττά κιλά. Αλλά με την Adele συνέβη ακριβώς το αντίθετο: κατάφερε να χάσει 45 κιλά, και ανήμερα των γενεθλίων της (5 Μαΐου) ανέβασε μια φωτογραφία που «έσπασε» το Instagram.

Σε μια μοναδική εποχή στην ανθρώπινη Ιστορία όπου η σωματική άσκηση και η υγιεινή διατροφή βγήκαν εκτός ελέγχου για πολλούς, η πιο αγαπημένη τραγουδίστρια της γενιάς της, έγραψε στη λεζάντα απευθυνόμενοι στους ακόλουθούς της: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου».

Οι θαυμαστές της Adele άρχισαν να παρατηρούν μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, όταν δημοσίευσε ένα σχόλιο που έλεγε: «Κάποτε συνήθιζα να κλαίω (για τα κιλά μου). Τώρα ιδρώνω», υπονοώντας ότι είχε ξεκινήσει ένα συστηματικό πρόγραμμα απώλειας κιλών.

Αυτό είναι το πλάνο αδυνατίσματος της Adele: Σύμφωνα με το περιοδικό Prevention, η μεταμόρφωση της πολυβραβευμένης με Γκράμι και Χρυσές Σφαίρες τραγουδίστριας ήταν από τις πιο θεαματικές, αφού κατάφερε να χάσει 45 κιλά μέσα σε μερικούς μήνες -με δυο από αυτούς μεσούσης της καραντίνας. Και εδώ είναι ο τρόπος που τα κατάφερε.

 - Στο περιοδικό Us Weekly διαβάζουμε ότι η Adele δεν είχε ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με τη σωματική άσκηση, αλλά με τώρα πια εκτελεί μια συστηματική ρουτίνα γυμναστικής 60 λεπτών τρεις φορές την εβδομάδα, η οποία εναλλάσσεται μεταξύ Cross-Training και Pilates.

- Τον Ιανουάριο, το περιοδικό People αποκάλυψε πως η Adele είναι οπαδός της δίαιτας Sirtfood, η οποία είναι πλούσια σε μια κατηγορία πρωτεϊνών -τις σιρτουίνες- που υπάρχουν σε συγκεκριμένες τροφές (κακάο, λάχανο κέιλ, σόγια, φράουλες, βατόμουρα, φαγόπυρο, καρύδια, μαύρη σοκολάτα και καφές). Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, εκτός από το γεγονός ότι αυτή η διατροφή αυξάνει κατακόρυφα το μεταβολισμό και καίει πολύ λίπος, παράλληλα προστατεύει τα  κύτταρα από τη φλεγμονή και αντιστρέφει τη γήρανση.

- Πολλά άλλα δημοσιεύματα επικεντρώνονται στην ανάγκη που ένιωσε η Adele να αδυνατίσει δραστικά προς όφελος της προσωπικής της υγείας και ευεξίας. Κάτι που ακόμη και η ίδια ομολόγησε σε κάποια από τα πολλά insta-stories που ανέβαζε κατά τη διάρκεια της καραντίνας: «Το να μάθω να αγαπώ πραγματικά τον εαυτό μου είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου χάρισε αυτή η προσπάθεια. Η αυτοπεποίθηση που απέκτησα δεν έχει να κάνει με τη σιλουέτα μου, αλλά  περισσότερο με την επιθυμία να δώσω ένα καλύτερο αύριο σε αυτούς που αγαπώ περισσότερο, όπως τον γιο μου. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας, χαλαρώστε, κατεβάστε το τηλέφωνο, γελάτε δυνατά σε κάθε ευκαιρία. Και συνεχίστε έτσι», λέει η Adele.

THE BEAUTY TEAM