Γιατί η Chrissy Teigen θέλει να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο στήθος της ASAP

chrissyteigen
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το πιο «καυτό» μοντέλο του Sports Illustrated και μητέρα δυο παιδιών, ανακοίνωσε: «Τέλος το μεγάλο στήθος!». Ο λόγος;

«Θα βγάλω το στήθος μου! Υπήρξε υπέροχο για μένα εδώ και πολλά χρόνια αλλά απλώς το βαρέθηκα! Θα ήθελα να μπορώ να κουμπώσω ένα φόρεμα στο νούμερό μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα αναπαυτικά. Τέλος το μεγάλο στήθος!», έγραψε πριν λίγες μέρες στους λογαριασμούς της σε Instagram και Twitter η 34χρονη τηλεπερσόνα, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και ίσως το πιο αισθησιακό «εξωτικό» μοντέλο που φωτογραφήθηκε ποτέ για το περιοδικό Sports Illustrated.

 Η κατάθλιψη και η υπόνοια πιθανού καρκίνου να είναι η αιτία; Τον περασμένο Μάρτιο η Teigen αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο βρετανικό Glamour ότι τα εμφυτεύματα που έβαλε πριν 14 χρόνια, μάλλον είχαν να κάνουν με μια ψυχολογική εμμονή στο να νιώθει πιο θηλυκή φορώντας ένα μαγιό -ήταν η χρυσή εποχή των εξωφύλλων στο Sports Illustrated. «Αλλά όσο τα χρόνια περνούσαν, διάβαζα επιστημονικά άρθρα σχετικά με τα εμφυτεύματα στήθους και την πιθανή εμφάνιση καρκίνου του μαστού, ενώ ειδικά με τις δυο εγκυμοσύνες μου -και την σφοδρή επιλόχεια κατάθλιψη που βίωνα- φοβόμουν ότι μετέφερα μόρια σιλικόνης κατά το θηλασμό στα μωρά μου», λέει η Teigen.

Ο πρακτικός λόγος; Η Teigen αποκάλυψε πως μια μέρα μετά το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που υπεβλήθη οικειοθελώς (και βήκε αρνητικό), πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωριστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ψεύτικο στήθος που είχε αποκτήσει στα 20 χρόνια της. «Μην ανησυχείτε για μένα», έγραψε η ίδια στους 30m ακολούθους της, και συμπλήρωσε τη λεζάντα με το εξής κείμενο:

«Όλα καλά. Θα έχω ακόμη στήθος, απλά θα αποτελείται πλέον από φυσιολογικό λίπος και αδένες», χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των εμφυτευμάτων.

THE BEAUTY TEAM