Το εντυπωσιακό tie-dye φόρεμα της Rihanna επιστρέφει με αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης

rihanna Anthony Harvey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η ASAI ανακοίνωσε θα διαθέσει όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις του φορέματος για να στηρίξει το Black Lives Matter.

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στην Αμερική μετά τον θάνατο του George Floyd έχουν κινητοποιήσει τον κόσμο της ομορφιάς και του θεάματος, με πολλούς αστέρες να παίρνουν πρωτοβουλίες και να τοποθετούνται δημόσια σχετικά με την αστυνομική βία και τον συστημικό ρατσισμό στην χώρα.

Το περασμένο σαββατοκύριακο ο ιδρυτής του λονδρέζικου οίκου μόδας ASAI ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα άκρως εντυπωσιακό tie-dye φόρεμα της Rihanna με στόχο να ενισχύσει την αντιρατσιστική οργάνωση Black Lives Matter. H 32χρονη pop star είχε φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα το 2019 κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Instagram / Rihanna

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο Instagram της ASAI «κανένας άλλος δεν έχει αυτό το φόρεμα εκτός από εμένα και την Riri» ενώ σημείωσε πως θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για να στηρίξει τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις – Black Lives Matter, Solace Women’s Aid και The Voice of Domestic Workers.

Το φόρεμα θα πουληθεί για 300 λίρες (περίπου 337 ευρώ) συν τα μεταφορικά και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν επικοινωνόντας με το προφίλ του οίκου μόδας στο Instagram ή στέλνοντας email.