Ο Tom Cruise έχτισε ένα χωριό με τροχόσπιτα για «επικίνδυνες αποστολές»

mission-impossible-fallout
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Τα γυρίσματα της έβδομης περιπέτειας του Ethan Hunt αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα ξανά με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Μετά την σταδιακή άρση των έκτακτων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και καραντίνας, η βιομηχανία του κινηματογράφου επιχειρεί να κάνει μια επανεκκίνηση και ήδη σε ορισμένες χώρες έχει δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη γυρισμάτων υπό προϋποθέσεις. Η παραγωγή της έβδομης «Επικίνδυνης αποστολής» ήταν μια από τις πρώτες που διέκοψε τα γυρίσματα στην Βενετία λόγω της πανδημίας και σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν και πάλι.

Σύμφωνα με άρθρο της βρετανικής Sun, ο Tom Cruise αποφάσισε να δημιουργήσει ένα «χωριό» με υπερπολυτελή τροχόσπιτα σε εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις της βρετανικής αεροπορίας στο Όξφορντσαϊρ για να στεγάσει τους συμπρωταγωνιστές τους. Στόχος της κίνησης είναι να διασφαλιστεί η υγεία των ηθοποιών και του συνεργείου παραγωγής, καθώς πολλά από τα ξενοδοχεία της περιοχής δεν λειτουργούν.

«Η ταινία είχε καθυστερήσει αρκετά και επειδή τα πράγματα δεν θα επιστρέψουν σύντομα στην κανονικότητα, αυτός ήταν ένας τρόπος για να ξεκινήσουν όλα πάλι γρήγορα και με ασφάλεια. Επίσης είναι δύσκολο να βρεις κανείς δωμάτιο σε ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή, αφού τα περισσότερα θα παραμείνουν κλειστά για το εγγύς μέλλον» δήλωσε πηγή του άρθρου.

Η ίδια πηγή σχολίασε πως η λύση του 57χρονου ηθοποιού μπορεί να έχει υψηλό κόστος για την παραγωγή, όμως έτσι οι πρωταγωνιστές θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα της ταινίας απερίσπαστοι. Οι νέοι γείτονες του Cruise θα είναι μεταξύ άλλων οι Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Nicholas Hoult και Hayley Atwell.

Η πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Christopher McQuarrie είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι της ερχόμενης χρονιάς, όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η Paramount την ανέβαλε για τον Νοέμβριο του 2021. Το franchise που θα συνεχιστεί για τουλάχιστον άλλες δύο ταινίες παραμένει ιδιαίτερα κερδοφόρο, με τα συνολικά έσοδα μέχρι στιγμής να ξεπερνούν τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.