Μέσα σε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, η Jennifer Lopez επιδεικνύει το six-pack της

Jennifer-lopez2
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Πού οφείλει αυτό το κορμί η 50άρα super star; Στον στύλο!

Την προηγούμενη χρονιά, το απίστευτο pole dancing της J.Lo στην ταινία «Hustlers» άφησε τους πάντες άφωνους. Φέτος -στα 50 της-, η θρυλική τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός (και μαμά δυο παιδιών), αποδεικνύει ότι ένα νεανικό, σφιχτό και γραμμωμένο σώμα δεν είναι προνόμιο μόνο για τις έφηβες. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram φορώντας ένα super sexy μπικίνι, γράφει: «Χαλαρή και επαναφορτισμένη», με τα likes να φτάνουν μέσα σε λίγη ώρα τα 8,5 εκατομμύρια, και με τα περισσότερα σχόλια να ξεκινούν με την εξής φράση: OMG!

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό; Η προπόνηση στο στύλο! «Πέρασα πολλούς μήνες ακροβατικής εξάσκησης στο pole dancing για τις ανάγκες της ταινίας Hustlers, και ανακάλυψα ότι αυτή η προπόνηση ήταν η πιο απαιτητική και δύσκολη που είχα δοκιμάσει ποτέ, χαρίζοντάς μου ένα six-pack που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου», λέει η Lopez σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube, εκτελώντας ασκήσεις στο στύλο που εγκατέστησε στο σπίτι της –με πάνω από 11 εκατομμύρια views.

H Johanna Sapakie, μια επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου και προσωπική προπονήτρια pole dancing διασημοτήτων του Χόλιγουντ (η οποία εκπαίδευσε την J.Lo για τις ανάγκες του «Hustlers»), λέει:

«Eίναι μια μορφή τέχνης που συνδυάζει χορό και γυμναστική, επικεντρώνοντας όλες τις κινήσεις πάνω σε έναν κάθετο στύλο. Εξαιρώντας τον αισθησιασμό που προκαλεί στο αντίθετο φύλο (Σ.Σ.: υπάρχουν πλέον επίσημα πρωταθλήματα pole dancing με συμμετοχές ανδρών και γυναικών), η προπόνηση με ένα στύλο οδηγεί σε καύση λίπους που ισοδυναμεί με 400 θερμίδες ανά ώρα, την ίδια στιγμή που συσφίγγει το σύνολο του μυϊκού συστήματος, με έμφαση στην γράμμωση της κοιλιάς».

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM