Ποια πρωταγωνίστρια του «Big Bang Theory» δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς;

big-bang-theory
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση» ομολόγησε η ηθοποιός.

Μετά το φινάλε στα «Φιλαράκια» το 2004, υπήρξαν αρκετές τηλεοπτικές σειρές που επιχείρησαν να αντιγράψουν την πετυχημένη φόρμουλα, όμως λίγες μπόρεσαν να έχουν ανάλογη απήχηση. Μια από τις μακροβιότερες σειρές που ακολούθησαν ήταν το «The Big Bang Theory» του CBS, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2019 μετά από 12 κύκλους στην μικρή οθόνη.

Η κωμική τηλεοπτική σειρά των Chuck Lorre και Bill Prady τιμήθηκε με μια Χρυσή Σφαίρα, δέκα βραβεία Emmy και απέκτησε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, όμως μια από τις πρωταγωνίστριες του «Bing Bang Theory» ομολόγησε πως δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο. Αυτή δεν είναι άλλη από την Mayim Bialik, η οποία ενσάρκωσε την Amy Farrah Fowler από τον τρίτο κύκλο της σειράς και μετά.

AP / Damian Dovarganes

«Δεν έχω δει τα περισσότερα επεισόδια, δεν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δεν έχω κάτσει ποτέ να δω ένα επεισόδιο της εκπομπής» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα ηθοποιός, επιστήμονας και συγγραφέας. Όπως εξήγησε στην συνέχεια η Bialik, έχει δει μονάχα «αποσπάσματα» των επεισοδίων που γύρισε.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει δει τα επεισόδια, η 44χρονη ηθοποιός τόνισε πως τα γυρίσματα του φινάλε της σειράς ήταν «συγκινητικά», με την ίδια να δηλώνει πως ήταν η καλύτερη δουλειά που είχε ποτέ και ότι θα επιθυμούσε να συνεχίσει όσο το θέλει ακόμα ο κόσμος.

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «The Bing Bang Theory» στην μικρή οθόνη ώθησε το CBS να δημιουργήσει μια spin-off σειρά, το «Young Sheldon» με τον Iain Armitage να ενσαρκώνει τον εκκέντρικό χαρακτήρα του Jim Parsons σε παιδική ηλικία. Η πρίκουελ σειρά έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στους πρώτους τρεις κύκλους.