Lana Del Rey: Στους δρόμους του Λος Άντζελες για το Black Lives Matter

lana-del-rey Nina Prommer
ΚΥΡΙΑΚΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξε στις ειρηνικές διαδηλώσεις για τον George Floyd.

Η Lana Del Rey, όπως πολλοί συνάδελφοι της από τον χώρο του θεάματος, κατέβηκε στις διαδηλώσεις του Black Lives Matter των τελευταίων ημερών. Η 34χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια selfie στο Instagram και μετά συναντήθηκε με φίλους της στους δρόμους τους Λος Άντζελες.

Αργότερα η Del Rey ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο από τις ειρηνικές διαδηλώσεις, με τον κόσμο να φορά μάσκες και να κρατά πλακάτ με συνθήματα όπως «ο ρατσισμός είναι μια πανδημία» και «χωρίς δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ειρήνη».

Σε μια από τις άλλες φωτογραφίες που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια χαλαρώνει με τους φίλους της.

Πολλοί followers έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Del Rey για την συμμετοχή της στις διαδηλώσεις, όμως δεν έλλειψαν και παρατηρήσεις, με ορισμένους να την προτρέπουν να μην δημοσιοποιεί φωτογραφίες όπου φαίνονται ακάλυπτα τα πρόσωπα διαδηλωτών.