Πρώτο τρέιλερ για την νέα περιπέτεια των Bill και Ted

bill-and-ted-face-the-music
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το κλασικό δίδυμο των 90s επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη τον Αύγουστο μετά από 30 σχεδόν χρόνια.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Alex Winter και ο Keanu Reeves επιστρέφουν ως William «Bill» S. Preston, Esquire και Theodore «Ted» Logan για μια νέα κωμωδία που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο. Το πρώτο τρέιλερ του «Bill & Ted Face The Music» αποκαλύπτει πως οι δύο μεσήλικες πια ήρωες έχουν βάλει στόχο να γράψουν ένα τραγούδι που θα ενώσει τον κόσμο.

Επειδή όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλανε, αποφασίζουν να κάνουν ένα μικρό ταξίδι στο μέλλον για να «κλέψουν» το ολοκληρωμένο τραγούδι από τους εαυτούς τους. Στο τρέιλερ κάνει την εμφάνιση του και ο William Sadler επιστρέφοντας στον ρόλο του Χάρου για τρίτη φορά, αλλά και οι Brigette Lundy-Paine και Samara Weaving ως κόρες των Ted και Bill αντίστοιχα.

Στην ταινία που σκηνοθέτησε o Dean Parisot σε σενάριο των Chris Matheson και Ed Solomon εμφανίζονται επίσης οι Anthony Carrigan, Kid Cudi, Jillian Bell, Hal Landon Jr., Amy Stoch, Jayma Mays, Erinn Hayes, Beck Bennett, Holland Taylor, Win Butler, Kristen Schaal και George Carlin.

Οι φήμες για ένα νέο σίκουελ στο franchise μέσω του οποίου ο Reeves έκανε τα πρώτα του βήματα στην μεγάλη οθόνη κυκλοφορούσαν για πολλά χρόνια. Η πρώτη ταινία, το «Bill & Ted's Excellent Adventure» κυκλοφόρησε το 1989 σε σκηνοθεσία του Stephen Herek και η συνέχεια της, το «Bill & Ted's Bogus Journey» από τον Pete Hewitt έκανε την πρεμιέρα της το 1991. Αργότερα ακολούθησαν μια animated αλλά και μια live action τηλεοπτική σειρά, όπου οι δυο πρωταγωνιστές επέστρεψαν στους ρόλους τους.