Ποιο φαντάζεστε ότι είναι το κρυφό μυστικό ομορφιάς των celebrities;

juliaroberts
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Απλώνοντας αγνό παρθένο ελαιόλαδο στο δέρμα, δεν χρειάζεστε καμία φανταχτερή κρέμα προσώπου, λένε οι ίδιες.

Δυο και πλέον χιλιετηρίδες πριν, η ομορφότερη γυναίκα της Ιστορίας -η Κλεοπάτρα- χρησιμοποιούσε το λάδι ελιάς ως βασικό μέσο για τη διατήρηση της  νεανικής λάμψης της επιδερμίδας της. Απ’ τη μια θα πείτε, πως δεν υπήρχαν εκείνη την εποχή κρέμες και οροί σε βαζάκια, αλλά απ’ την άλλη, γιατί το ίδιο ακριβώς μυστικό ομορφιάς χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα οι πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη; Προφανώς επειδή δουλεύει.

- Η Sophia Loren, η 85χρονη σήμερα μυθική ηθοποιός χρησιμοποιούσε ανέκαθεν το αγνό παρθένο ελαιόλαδο σε κάθε ρουτίνα που αφορούσε το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά της, με πιο αγαπημένη της συνήθεια ακόμη και σήμερα, το απαλό τρίψιμο του δέρματος με μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου πάνω στο σφουγγάρι του ντους, ώστε να το διατηρεί λαμπερό και ενυδατωμένο.

- Η Julia Roberts, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ιταλική Vogue αποκάλυψε ότι από τα νιάτα της παραμένει πιστή στις παραδοσιακές συνήθειες ομορφιάς, διατηρώντας την επιδερμίδα της διαρκώς ενυδατωμένη, χρησιμοποιώντας παντού και πάντα αντηλιακό, και φροντίζοντας να μην κοιμηθεί χωρίς δεν αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό της. Ωστόσο, το ελαιόλαδο είναι για την 52χρονη ηθοποιό το πιο απαραίτητο προϊόν για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και της λάμψης των μαλλιών της. Η Roberts αποκάλυψε ότι δημιουργεί ένα μείγμα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ζεστό νερό, το οποίο απλώνει στα μαλλιά της ως μάσκα για περίπου μισή ώρα. Ανέφερε επίσης ότι απολεπίζει το σώμα της με ένα μείγμα από ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη, ενώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, κάνει μασάζ στα πόδια της με σκέτο λάδι ελιάς.- Την ίδια φυσική προσέγγιση ακολουθεί και η Emma Stone (31) όπως ανέφερε η ίδια στο περιοδικό Marie Claire, ενώ, τέλος, η 22χρονη Kylie Jenner δήλωσε τη μεγάλη αγάπη της για το ελαιόλαδο μέσα από ένα βίντεο με συμβουλές ομορφιάς που μοιράστηκε με την αδελφή της Khloé Kardashian.

Το γιατί είναι ωφέλιμο να απλώνετε κι εσείς ελαιόλαδο στην επιδερμίδα σας, δείτε εδώ την απάντηση που δίνουν οι δερματολόγοι.

THE BEAUTY TEAM