Νέο άλμπουμ από τους Travis

travis
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι Travis, το θρυλικό συγκρότημα από τη Σκωτία, επιστρέφουν με ένα πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ένατο άλμπουμ τους με τίτλο «10 Songs» που θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου από την BMG.

Το A Ghost είναι το πρώτο single τους μέσα από το νέο τους  συναισθηματικά φορτισμένο άλμπουμ που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2020. Η παραγωγή έγινε από τον Fran και τον Robin Baynton (Coldplay, Florence & The Machine) και ηχογραφήθηκε στα RAK Studios. Το 10 Songs είναι ένα άλμπουμ που μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο η αγάπη μπαίνει στη ζωή και πως καταφέρνει να ξεπεράσει τις προκλήσεις. Σε όλο το άλμπουμ υπάρχει η ενέργεια της συλλογικότητας και του αμοιβαίου συντονισμού σε όλα τα επίπεδα καθώς προέρχεται από ένα συγκρότημα που έχει παραμείνει δεμένο σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Επίσης, υπάρχουν συμμετοχές στο άλμπουμ τόσο σε φωνητικό όσο και σε μουσικό επίπεδο, όπως αυτές των Jason Lytle (Grandaddy),  Greg Leisz (Beck, Emmylou Harris, Bruce Springsteen) και Susanna Hoffs των The Bangles.

Το A Ghost ακούστηκε για πρώτη φορά από τον Ken Bruce στο Radio 2 και συνοδεύεται με ένα εκπληκτικό βίντεο κινουμένων σχεδίων που σκηνοθέτησε και σχεδίασε ο Fran Healy, με τον γιο του, Clay.

Έχουν περάσει είκοσι πέντε χρόνια από τότε που τα τέσσερα μέλη των Travis - Fran Healy, AndyDunlop, Dougie Payne, Neil Primrose -  έκαναν την πρώτη πρόβα τους σε ένα δωμάτιο στη Γλασκώβης. Το συγκρότημα έχει πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ, έχει αποτελέσει το αντικείμενο του βραβευμένου ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους Almost Fashionable και ο Fran έχει κερδίσει την αναγνώριση από τους Paul McCartney, Elton John και Graham Nash.

BUY & Pre-SAVE για το album “10 SONGS” ΕΔΩ

ΑΚΟΥΣΤΕ Η ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ A GHOST ΕΔΩ