Η Demi Moore, ο Ashton Kutcher και μια αυτοβιογραφία που τα λέει όλα

ashton-kutcher-demi-moore Gregory Pace
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η αυτοβιογραφία της ηθοποιιού αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πολλές κρυφές πτυχές της δεκάχρονης σχέσης τους.

Μετά την λήξη του γάμου της με τον Bruce Willis το 2000, τα φώτα της δημοσιότητας και των παπαράτσι έμειναν στραμμένα πάνω στην Demi Moore καθώς λίγο αργότερα σύναψε δεσμό με τον Ashton Kutcher. Παρά τα 15 χρόνια διαφοράς τους – το 2003 η Moore ήταν 40 και ο Kutcher 25 – το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένο.

Στην πρόσφατη αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out», η Moore μίλησε για τον «ηλεκτρισμό» που ένιωσε όταν γνώρισε τον Kutcher. «Ήμουν μια 40χρονη που είχε κάνει μεγάλη ζωή, ενώ ο Ashton μόλις ξεκινούσε την ζωή του ως ενήλικας – δεν τα έβλεπα όλα αυτά. Απλά ένιωθα σαν ένα 15χρονο κορίτσι που ελπίζει να το αγαπήσει κάποιος» αναφέρει χαρακτηριστικά η Moore.

Shutterstock / VIPFlash

Η αυτοβιογραφία ης Demi Moore περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες για την σχέση της με τον κατά 15 χρόνια νεότερο Kutcher.

Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι περίμενε το πρώτο τους παιδί, όμως στους έξι μήνες εγκυμοσύνης η Moore υπέστη μια αποβολή που την επηρέασε βαθύτατα. Στην συνέχεια το ζευγάρι προσπάθησε να αποκτήσει ένα παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, όμως δεν τα κατάφεραν.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα και ανάμεσα στους 150 καλεσμένους ήταν ο πρώην σύζυγος της Moore, ο Bruce Willis. Παρόλα αυτά, η Moore εξηγεί στην αυτοβιογραφία της πως ακόμα θρηνούσε για την αποβολή και άρχισε να νιώθει ακόμα μεγαλύτερη απομόνωση από την οικογένεια της.

Αδυνατώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, η Moore τερμάτισε 20 χρόνια νηφαλιότητας και λίγο αργότερα έμαθε πως ο Kutcher την είχε απατήσει. Η χολιγουντιανή σταρ είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα μιας ταινίας που είχε σκηνοθετήσει και όταν έμαθε τα νέα, επικοινώνησε άμεσα με τον σύζυγο της, ο οποίος παραδέχτηκε αμέσως την απιστία του.

Invision/AP/Shutterstock / Peter Barreras

Μετά τον χωρισμό του με την Moore, ο Ashton Kutcher παντρεύτηκε την Mila Kunis το 2015.

Ο Kutcher αργότερα πρότεινε να βάλουν ένα τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους, κάτι το οποίο η Moore αποδέχτηκε καθώς ήθελε να του δείξει πόσο «τολμηρή» μπορεί να είναι. Η ηθοποιός αναγνώρισε όμως ότι έκανε λάθος, αφού ο σύζυγος της στην συνέχεια ισχυρίστηκε πως η εμπειρία «θόλωσε τις γραμμές» στην σχέση τους. Τελικά το ζευγάρι χώρισε το 2013, μετά από οχτώ χρόνια γάμου και ο Kutcher στην συνέχεια παντρεύτηκε την Mila Kunis, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Όταν οι αποκαλύψεις τις Moore έφτασαν στα αυτιά του Kutcher, ο ίδιος απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια, όμως ομολόγησε πως έφτασε κοντά στο να σχολιάσει μέσω Twitter. «Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί για ένα πραγματικά καυστικό tweet. Μετά όμως είδα τον γιο μου, την κόρη μου και την σύζυγο μου και το έσβησα» έγραψε στο Twitter ο 42χρονος ηθοποιός.