Νέο teaser χωρίς εφέ από το «Top Gun: Maverick» που κόβει την ανάσα

top-gun-maverick
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ με τον Tom Cruise και τον Val Kilmer θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Ο Tom Cruise έχει ξεχωρίσει στο Χόλυγουντ για την προθυμία του να κάνει ο ίδιος πολλά από τα παράτολμα και επικίνδυνα stunts στις ταινίες του, όπως στις «Επικίνδυνες αποστολές». Ο Αμερικάνος ηθοποιός μάλιστα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εν λόγω ταινία, ο Cruise έχει ήδη ξεκινήσει να εκπαιδεύεται καταλλήλως, αφού όπως αποκαλύπτει ένα νέο teaser του πολυαναμενόμενου «Top Gun: Maverick» έχει μάθει να πιλοτάρει ένα μαχητικό αεροσκάφος.

Πιο συγκεκριμένα οι παραγωγοί της νέας ταινίας μοιράστηκαν ένα βίντεο από τα γυρίσματα, όπου ο Cruise πετάει αρκετά χαμηλά με ένα μαχητικό σκάφος, περνώντας ξυστά πάνω από τις κάμερες. Στην ανάρτηση τους στο Twitter τονίζουν μάλιστα πως δεν υπάρχουν ειδικά οπτικά εφέ στο συγκεκριμένο βίντεο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Empire τον περασμένο Ιανουάριο, ο 57χρονος είχε τονίσει πως θέλει να κάνει όσο περισσότερα γυρίσματα γίνεται με τους συμπρωταγωνιστές τους μέσα στα αεροσκάφη.

«Είπα στο στούντιο πως δεν ξέρουν πόσο δύσκολη θα είναι αυτή η ταινία. Κανείς δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν έχει γυριστεί σκηνή στον αέρα κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω εάν θα ξανασυμβεί ποτέ, για να είμαι ειλικρινής» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Δίπλα στον Cruise εμφανίζονται οι Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris και Val Kilmer, ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Joseph Kosinski. Η πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» στις ελληνικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο.