Νέες καθυστερήσεις στο «Matrix 4»

matrix
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το νέο σίκουελ επιστημονικής φαντασίας με τον Keanu Reeves αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ούτε τελικά ο ψηφιακός κόσμος του «Matrix» μπόρεσε να προφυλαχτεί από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η παραγωγή της νέας ταινίας να έχει παγώσει προσωρινά. Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση της Warner Brothers, η πρεμιέρα του «Matrix 4» θα καθυστερήσει ένα χρόνο και θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2022.

Στην νέα ταινία που σκηνοθετεί η Lana Wachowski ο Keanu Reeves, η Carrie-Anne Moss και η Jada Pinkett-Smith επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Neo, Trinity και Niobe αντίστοιχα, ενώ στα νέα μέλη του καστ συμπεριλαμβάνονται οι Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Jessica Henwick και Neil Patrick Harris.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Empire, ο Reeves σχολίασε πως η Wachowski έγραψε «ένα όμορφο σενάριο και μια υπέροχη ιστορία» που τον έκανε να επιστρέψει στον ρόλο. «Είναι πραγματικά ιδιαίτερο και η ιστορία έχει ορισμένα ουσιαστικά πράγματα να πει από τα οποία μπορούμε να αποκομίσουμε κάτι» εξήγησε ο ηθοποιός.

Πέραν όμως της νέας συνέχειας στην ιστορία του Neo, η πανδημία έχει επηρεάσει τις παραγωγές και πρεμιέρες πολλών άλλων ταινιών της Warner. Το πολυσυζητημένο «Tenet» του Christopher Nolan θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου 2020, το «Wonder Woman 1984» με την Gal Gadot στις 2 Οκτωβρίου 2020 και το «Godzilla vs. Kong» στις 21 Μαΐου 2021.