Σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ της Paris Jackson με τους Soundflowers

paris-Jackson-gabriel-glenn Tinseltown
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Το ομώνυμο ντεμπούτο του indie acoustic folk συγκροτήματος αποτελείται από πέντε τραγούδια και θα είναι διαθέσιμο στις 23 Ιουνίου.

Η Paris Jackson σχημάτισε ένα νέο συγκρότημα με τον σύντροφο της Gabriel Glenn, τους The Soundflowers και ανακοίνωσε πως το ομώνυμο ντεμπούτο τους θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου μέσω της Imperial.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει πέντε τραγούδια με παραγωγή από τον Mike Malchicoff και μίξη από τον Rob Kinelsk, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στις οργανώσεις Black Women Lead, Black Voters Matter και BEAM.

Η Jackson και ο Glenn γνωρίστηκαν στο λαμπρό Sunset Strip του Λος Άντζελες, σε μια συναυλία του Glenn με το rock συγκρότημα του, τους TrashDögs. Η σχέση τους επισημοποιήθηκε κατά την διάρκεια συναυλίας των Soundflowers τον Αύγουστο του 2018.

«Δείξαμε ο ένας στον άλλο τραγούδια και μάλιστα γράψαμε μερικά επί τόπου. Όλα ταίριαξαν μαζί τόσο φυσικά, από τις φωνές μας μέχρι το στυλ σύνθεσης μας. Ποτέ δεν έχω συναντήσει κάποιον που να ταιριάζει τόσο τέλεια με τον ήχο μου» δήλωσε ο Glenn.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, οι Soundflowers είναι έναν indie acoustic folk συγκρότημα με επιρροές από blues, soul, bluegrass country και beach reggae. Την περασμένη χρονιά έδωσαν μια σειρά low key συναυλιών στο Λος Άντζελες και στο Παρίσι όπου έπαιξαν τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ τους.