Νέα βήματα του Kanye West στον χώρο της ομορφιάς και ευεξίας

kanye-west Stephen Lovekin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο δισεκατομμυριούχος ράπερ σκοπεύει να λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης μέσω της Yeezy Beauty.

Μετά τον χώρο της μουσικής και της μόδας, ο Kanye West φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας. Ο Αμερικάνος ράπερ έχει καταθέσει αίτηση για το εμπορικό σήμα Yeezy Beauty για μια σειρά προϊόντων όπως μακιγιάζ, ψεύτικες βλεφαρίδες, ενυδατικές κρέμες, βερνίκια νυχιών, λάδια σώματος, τζελ μπάνιου και κρέμες ξυρίσματος.

Shutterstock

Το TMZ σε άρθρο του αναφέρει πως η Yeezy West επίσης σκοπεύει να λανσάρει προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αρώματα, οδοντόκρεμες, αποσμητικά, αρωματικά κουκουνάρια και μαξιλάρια αρωματοθεραπείας.

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη προσπάθεια του West να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της ομορφιάς, αφού το 2017 προσπαθήσει να δημιουργήσει την εταιρεία καλλυντικών Donda – η οποία πήρε το όνομα της από την μητέρα του. Τελικά το συγκεκριμένο project δεν ευδοκίμησε και ο West αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά.

Shutterstock / Divisual Jo

Άλλωστε ο Αμερικάνος ράπερ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία μέσω της εταιρείας παπουτσιών που έχει δημιουργήσει, με την σειρά Yeezy που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Adidas να γίνεται ανάρπαστη. Τον Απρίλιο μάλιστα το περιοδικό Forbes επιβεβαίωσε πως ο West είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος, με την περιουσία του να υπολογίζεται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του – περίπου 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια – προέρχεται από την σειρά παπουτσιών Yeezy, ενώ έχει ακίνητα συνολικής αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Shutterstock / Richard Young

Εφόσον τα καταφέρει ο West με το νέου του εγχείρημα, ο «ανταγωνισμός» στην ευρύτερη οικογένεια του θα μεγαλώσει, αφού η σύζυγος του Kim Kardashian έχει λανσάρει την KKW Beauty και η κουνιάδα του Kylie Jenner έχει δημιουργήσει την Kylie Cosmetics, μέσω της οποία κυκλοφορεί η Koko Kollection της Khloé Kardashian.