Τι λέτε για 15 λεπτά δημοσιότητας με τον Keanu Reeves για καλό σκοπό;

keanu-reeves
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας προσφέρει μια προσωπική βιντεοκλήση μέσω Zoom για ενισχύσει νεαρά άτομα που πάσχουν από καρκίνο.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε κλασικές ταινίες όπως τα «Bill & Ted», «Speed», «The Matrix» και «John Wick», ο Keanu Reeves είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους. Παράλληλα όμως ο ηθοποιός έχει αναπτύξει ένα πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός.

Θέλοντας ενισχύσει την φιλανθρωπική οργάνωση Shine που στηρίζει νεαρά άτομα που πάσχουν από καρκίνο, ο χολιγουντιανός αστέρας προσφέρει «15 λεπτά δημοσιότητας» μαζί του, δηλαδή μια βιντεοκλήση διάρκειας 15 λεπτών μέσω Zoom.

MediaPunch/REX/Shutterstock

«Τον ξέρετε. Τον αγαπάτε. Αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο και τώρα έχετε την δυνατότητα για να κάνετε μια Zoom συνομιλία μαζί του από το σπίτι! Ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας και περάστε 15 λεπτά με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μουσικό, Keanu Reeves» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την καταχώρηση του 55χρονου ηθοποιού στην σελίδα διαδικτυακών δημοπρασιών η «εμπορική» αξία της βιντεοκλήσης είναι 10.000 δολάρια, ενώ οι προσφορές έχουν ήδη ξεπεράσει τα 50.000 δολάρια. Η δημοπρασία θα συνεχιστεί μέχρι την Δευτέρα 22 Ιουνίου.