Η υπερβατική ρουτίνα ευεξίας της Gisele

i-uperbatiki-routina-eueksias-tis-gisele
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η αυτοκράτειρα της πασαρέλας αποκαλύπτει με ποιους τρόπους παραμένει fit & calm πάντα και παντού.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ το 2014 (ένα χρόνο πριν αποκτήσει το δεύτερο παιδί της), αναδείχθηκε ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.
Η Βραζιλιάνα Θεά του μόντελινγκ Gisele Bundchen, 40άρα σήμερα, εξακολουθεί να ζει μια πολυάσχολη ζωή ως μητέρα, επιχειρηματίας, περιβαλλοντική ακτιβίστρια, συγγραφέας και φιλάνθρωπος, χωρίς να χάσει ίχνος από την τέλεια σιλουέτα της και την ακαταμάχητη ομορφιά της. Πώς τα καταφέρνει; Βρίσκοντας το κλειδί της ισορροπίας, και εξηγεί τους τρόπους που το ανακάλυψε η ίδια, μέσα από συνεντεύξεις και καθημερινές αναρτήσεις της στα social media.

Η ψυχοσωματική ισορροπία ξεκινά από τη διατροφή: «Στο σπίτι μας, προσπαθούμε να τρώμε βιολογικά τρόφιμα εποχής και τα οποία προμηθευόμαστε μόνο από τοπικούς καλλιεργητές. Πιστεύω ότι αγοράζοντας τις τροφές μας από ντόπιους αγρότες που εμπιστευόμαστε, θα έχουμε όχι μόνο την καλύτερη ποιότητα διατροφής, αλλά επιπλέον στηρίζουμε και τους μικρούς παραγωγούς στον αγώνα τους ενάντια στην βιομηχανοποίηση και την καταστροφή του περιβάλλοντος», δηλώνει στο περιοδικό Marie Claire.
Η Gisele είναι τόσο παθιασμένη με την υγιεινή διατροφή και τις επιπτώσεις της κατασπατάλησης των φυσικών πόρων, με την ίδια να γίνει παραγωγός στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Kiss the Ground», το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Η γιόγκα και ο διαλογισμός είναι κάτι παραπάνω από ένα πρακτικό κομμάτι της πολυπόθητης ισορροπίας: «Η εξάσκηση που αφορά στην ένωση του σώματος και του νου, με έχει βοηθήσει να  επιτυγχάνω μια πλήρη αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας στη ζωή μου», έγραψε πρόσφατα η  Bundchen στο λογαριασμό της στο Instagram, και συμβουλεύει: «Ας συγκεντρώσουμε όλοι το νου μας, στέλνοντας σήματα αγάπης, ειρήνης, αρμονίας, ελευθερίας και θεραπείας σε όλα τα όντα στη Γη. Αρκούν μόνο 20 λεπτά για να το πετύχουμε, αρκεί να ενώσουμε τις καρδιές και το μυαλό μας για να στείλουμε αυτή τη θετική ενέργεια παντού».

 Ο ποιοτικός χρόνος με αγαπημένα πρόσωπα είναι είναι ζωτικής σημασίας για την πληρότητα του ευαυτού μας: Το να βρίσκεις μερικές ώρες της ημέρας για να τις αφιερώσεις σε αυτούς που αληθινά αγαπάς και αληθινά σε αγαπούν, αποτελεί για την Gisele πρωταρχικό ρόλο στην ψυχοσωματική της αρμονία, ομορφιά και θετική ενέργεια. «Αν και περνάμε όλοι από μια πολύ δύσκολη στιγμή (Σ.Σ.: εν μέσω πανδημίας), ας προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στο Εδώ και Τώρα», γράφει η ίδια ανεβάζοντας το παρακάτω βίντεο, συγκλονίζοντας τους 16m followers της στο Instagram:
«Η ζωή είναι ανεκτίμητο δώρο. Ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Έχετε έναν φίλο που ξέρει να μαγειρεύει; Καλέστε τον σπίτι σας. Γνωρίζετε κάποιον που λατρεύει να γυμνάζεται; Ζητήστε του να σας διδάξει μερικές ασκήσεις. Το ίδιο πράξτε αν έχετε κάποιο αγαπημένο σας φίλο που ξέρει πώς να διαλογίζεται, υιοθετώντας τις συμβουλές του. Εμείς, εδώ στο σπίτι μας, τραγουδάμε και στέλνουμε θετική ενέργεια σε όλους. Τι κάνετε όλοι εσείς από τη μεριά σας;».  

THE BEAUTY TEAM