Κορωνοϊού επιτρέποντος τα «Φιλαράκια» ξεκινούν γυρίσματα τον Αύγουστο

friends
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry θα βρεθούν ξανά μαζί μετά από 16 χρόνια.

Τα γυρίσματα του πολυσυζητημένου reunion της τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια» αναμένονται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο, εφόσον δεν υπάρξει ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ανακοίνωση ήρθε από την συνδημιουργό και παραγωγό της σειράς, Marta Kauffman.

Αρχικά στόχος των παραγωγών ήταν να γυρίσουν το unscripted special τον Φεβρουάριο, ώστε να είναι διαθέσιμο για την πρεμιέρα του HBO Max. Λόγω όμως της πανδημίας του COVID19, όλες οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές αναβλήθηκαν.

NBC

«Ελπίζουμε πως θα μπορούμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, εάν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει ένα πρώιμο δεύτερο κύμα και το στούντιο είναι ανοιχτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Kauffman στο The Wrap.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το ειδικό επεισόδιο θα γυριστεί στα στούντιο της Warner Brothers που αποτέλεσαν την «βάση» του εμβληματικού sitcom για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με την Kauffman, ο σχεδιασμός της παραγωγής δεν έχει αλλάξει ως προς αυτό και εκτίμησε πως παρά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, το εορταστικό επεισόδιο θα είναι εξαιρετικό.

NBC

Εφόσον δεν προκύψουν νέες καθυστερήσεις, οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί μπροστά από τις κάμερες μετά την ολοκλήρωση της σειράς. Το 2016 είχε πραγματοποιηθεί ένα reunion, στο οποίο όμως δεν είχε συμμετάσχει ο Perry.