Γιατί η Halle Berry συμβουλεύει κάθε άνθρωπο στον κόσμο να στραφεί στη γιόγκα

halle-berry
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

«Εάν αφήσετε την αρνητική ενέργεια και το άγχος να παγιδευτούν μέσα σας, επηρεάζετε βαθιά την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία σας».

Βραβευμένη με Βραβείο Έμμυ, Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου, και έχοντας ένα ακόμη αξιοζήλευτο «τρόπαιο», που θα έκανε κάθε γυναίκα στον πλανήτη να ζηλεύει -ως κορίτσι του James Bond- η 54χρονη σήμερα Halle Berry, εκτός από ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης, είναι μια fitness guru. Η πιο πρόσφατη δραστηριότητά της στον τομέα της γυμναστικής και της ευεξίας αφορά στην δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά, το «rē • spin», μέσα από το οποίο καθοδηγεί, συμβουλεύει και παροτρύνει τους χρήστες να απαλλαγούν από περιττά κιλά και στρες, τονώνοντας τόσο την υγεία και το σώμα τους, όσο και την αυτοπεποίθησή τους.

Αλλά πέρα από κάθε άλλη σωματική δραστηριότητα, και πιο πολύ απ’ όλες, η Berry προκρίνει τη γιόγκα ως τον πιο ευεργετικό τρόπο εξάσκησης νου και σώματος. «Χάρη στην προσωπική εμπειρία μου, πιστεύω ότι αν αφήσουμε το άγχος να παγώσει μέσα μας, αυτό επηρεάζει βαθιά την υγεία και την ευεξία μας. Όταν κάποτε άφησα αυτήν την αρνητική ενέργεια να φυλακιστεί μέσα μου, ένιωσα αρνητικά για τα πάντα -από τη διάθεσή και την όψη μου, έως το σάκχαρο στο αίμα μου και την πέψη μου», λέει.

 Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram (5 Ιουνίου) η Berry έγραψε: «Είναι απολύτως απαραίτητο να βρούμε τρόπους να εδραιώσουμε την ηρεμία μας μέσα σε κάθε αβεβαιότητα. Η τρέχουσα κατάσταση της χώρας μας -και του κόσμου- (εννοώντας την μαζικό τρόμο που επέφερε ο κορωνοϊός), μας κάνει ακόμη πιο φοβισμένους, χαμένοι και καταθλιπτικούς».«Θέλω να το πω ξεκάθαρα, γιατί είμαι σίγουρη ότι το έχετε ήδη ακούσει: Είναι πολύ λογικό να μην νιώθετε καλά αυτή την περίοδο, αλλά είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να προσπαθήσετε να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας, να γελάσετε, να χαλαρώσετε, να απομακρύνετε την κακή ενέργεια και να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και λαμπεροί. Οποιονδήποτε τύπο γιόγκα και αν ασκείτε, είναι σίγουρο ότι θα μπείτε σε ένα πρωτόγνωρο μονοπάτι διαλογισμού, ηρεμίας, γαλήνης και εσωτερικής δύναμης, που όχι μόνο θα κατευνάσει το στρες στο σώμα και στο νου σας, αλλά θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά τη δύναμη, την ομορφιά, την υγεία και την θετική ενέργεια που είχατε στην πρώτη σας νιότη». 

THE BEAUTY TEAM