Πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ των Soundflowers της Paris Jackson

soundflowers Desiree Mattssonn
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς reality για το EP που περιλαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τον Michael Jackson.

Πριν από λίγες μέρες η Paris Jackson ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ με τους The Soundflowers, το συγκρότημα που έχει σχηματίσει με τον σύντροφο της Gabriel Glenn. Μέσω μιας νέας ανάρτησης, η Jackson έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη γεύση του δίσκου, αλλά και το τρέιλερ μιας νέας σειράς reality με τίτλο «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn».

Το τρέιλερ της σειράς που θα μεταδοθεί μέσω του Facebook Watch την ερχόμενη εβδομάδα δείχνει την Paris σε παιδική ηλικία στο σπίτι, μαζί με τον πατέρα της, Michael Jackson. Η σειρά φιλοδοξεί να παρουσιάσει την δημιουργική διαδικασία του νέου EP, αλλά και μια «ειλικρινής συζήτηση με θέματα που έχουν κεντρική σημασία στις ζωές τους, όπως η πνευματικότητα, η σεξουαλικότητα, η μουσική, η οικογένεια και άλλα».

«Όταν βλέπετε ένα παιδί να μεγαλώνει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, ξεχνάτε πως είμαι ένας άνθρωπος. Ήμουν ενάντια στο να αφήσω τον κόσμο μέσα γιατί δεν ήταν επιλογή. Δεν ήμουν έτοιμη τότε. Τώρα νιώθω πως είμαι έτοιμη» δηλώνει Jackson.

Αναφορικά με την μουσική συνεργασία της με τον Glenn, η κόρη του «Βασιλιά της Pop» εξήγησε πως όταν τον γνώρισε αμέσως ταίριαξαν και άρχισαν να γράφουν μαζί μουσική. «Πιστεύω πως έχουμε υποστεί το ίδιο επίπεδο φθοράς. Ο Gabe καταλαβαίνει τον πόνο που έχω βιώσει στην ζωή μου και με έχει βοηθήσει να αντιληφθώ πως αυτό είναι που γεννήθηκα να κάνω» σχολιάζει η Jackson στο τρέιλερ.

Το ντεμπούτο των Soundlflowers περιλαμβάνει πέντε τραγούδια – τα «Your Look (Glorious)», «Geronimo», «Notes On A Ghost», «In The Blue» και «Best Version Of Myself» – και ήδη κυκλοφορεί μέσω της Imperial.