Οι Black Eyed Peas εξηγούν γιατί συνεχίζουν χωρίς την Fergie

black-eyed-peas James Hickey
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

«Ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μας για μια απόδραση» σχολίασε ο Will.i.am για την περίπτωση της solo τραγουδίστριας.

Οι ανανεωμένοι Black Eyed Peas των Will.i.am, Apl.de.ap, Taboo, και J Rey Soul επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια με το όγδοο άλμπουμ τους με έντονα λάτιν στοιχεία, το «Translation», στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Shakira, J Balvin, Maluma και Tyga.

Ο Will.i.am των Black Eyed Peas μίλησε για το νέο comeback του hip-hop συγκροτήματος που κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου, αλλά και για την ηχηρή απουσία της Fergie. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια υπήρξε μέλος των Black Eyed Peas από το 2002 και συμμετείχε σε τέσσερα άλμπουμ προτού αποφασίσει να ακολουθήσει solo καριέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard, ο συνιδρυτής των Black Eyed Peas ρωτήθηκε εάν η Fergie, η οποία έχει να συνεργαστεί με το συγκρότημα από το 2010, έχει ακούσει τα τραγούδια του νέου δίσκου.

BEI/REX/Shutterstock / Jim Smeal

«Δεν τον έχει ακούσει. Θα τον ακούσει όταν τον ακούσουν όλοι» απάντησε ο Will.i.am, συμπληρώνοντας πως ελπίζει ότι το νέο άλμπουμ θα αρέσει στην Fergie. Στην συνέχεια ο Will.i.am αναφέρθηκε στις σχέσεις των Black Eyed Peas με την Fergie, ενώ εξήγησε γιατί δεν υπήρξε κάποια συμμετοχή της στον νέο δίσκο.

«Προσπαθούμε να κρατάμε επαφές. Επικοινωνούμε μια στο τόσο, χαιρετιόμαστε και ανταλλάσσουμε ευχές για γενέθλια, Χριστούγεννα και Πάσχα. Ξέρει που βρισκόμαστε. Βρισκόμαστε στο στούντιο. Και την αγαπάμε» δήλωσε ο Αμερικάνος μουσικός.

Σύμφωνα με τον Will.i.am, η Fergie έχει επικεντρωθεί στον ρόλο της ως μητέρα και «είναι μια σκληρή δουλεία που πραγματικά θέλει να κάνει». Παράλληλα όμως, ο Will.i.am άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο συνεργασίας στο μέλλον, λέγοντας πως «ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μας για μια απόδραση».