Η μουσική των Take That στην μεγάλη οθόνη

take-that
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Rosamund Pike, Cush Jumbo και Ruth Wilson βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο νέο μιούζικαλ.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «The Band» θα αποτελέσει την βάση για το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Greatest Days» όπου θα πρωταγωνιστεί η μουσική των θρυλικών Take That.

Ηρωίδες της ταινίας είναι πέντε συμμαθήτριες οι ζωές των οποίων αλλάζουν για πάντα μετά από μια συναυλία του αγαπημένου τους boyband και 25 χρόνια αργότερα μαζεύονται ξανά μαζί για να αναπολήσουν.

Μέχρι στιγμής έχει γνωστό πως οι Rosamund Pike, Cush Jumbo και Ruth Wilson βρίσκονται σε συζητήσεις για να αναλάβουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία που θα σκηνοθετήσει η Coky Giedroyc σε σενάριο του Tim Firth. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό της παραγωγής.

Σύμφωνα με τους Gary Barlow, Howard Donald και Mark Owen των Take That, η ταινία είναι αφιερωμένη σε όλους όσους τους έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας. «Είναι ένας εορτασμός της μουσικής μας, αλλά στην κυριολεξία έχει να κάνει με τους θαυμαστές και τις φιλίες τους» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Shutterstock / Joel Goodman

Οι Take That εμφανίζονται ως τρίο μετά τις αποχώρησεις των Robbie Williams και Jason Orange.

«Οι θαυμαστές μας έχουν ταξιδέψει 30 χρόνια μαζί μας και έχουμε έναν απίστευτα ισχυρό δεσμό μαζί τους, οπότε βλέποντας ότι θα εκπροσωπούνται στην οθόνη από ένα τόσο δυνατό, ταλαντούχο καστ είναι απίστευτα συναρπαστικό» σημείωσαν οι Take That.