Τι συμβολίζουν τα «11άρια» της Jennifer Aniston;

Jennifer-aniston David Swanson
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει «χτυπήσει» δύο φορές τατουάζ με τον συμβολικό αριθμό στο αριστερό της χέρι.

Η Jennifer Aniston πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην συμπρωταγωνίστρια της στα «Φιλαράκια», Lisa Kudrow, όπου αποκάλυψε τα δύο τατουάζ του αριθμού 11 στο αριστερό της χέρι. Πολλοί έχουν αναρωτηθεί για την σημασία των δύο τατουάζ και σύμφωνα με το People ενδέχεται να είναι αφιερωμένα στον σκύλο της, Norman.

YouTube

Οι πηγές του περιοδικού αναφέρουν πως χολιγουντιανή σταρ είναι «ιδιαίτερα πνευματική» ενώ πιστεύει πως οι αριθμοί φέρνουν καλή τύχη.

«Ο αριθμός 11 έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια, γιατί είναι τα γενέθλια της και του Norman» ανέφερε η πηγή του People, συμπληρώνοντας πως η Aniston λάτρευε το ουαλικό κόργκι-τεριέ που πέθανε το 2011, ενώ τα γενέθλια της Aniston είναι στις 11 Φεβρουαρίου. Η Aniston έχει επίσης ένα τατουάζ του ονόματος του σκύλου της στο πόδι, το οποίο έκανε το 2011.

Shutterstock

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε η 51χρονη ηθοποιός έκανε το τατουάζ στο χέρι της, όμως η πρώτη φορά που το αποκάλυψε ήταν στα τέλη του 2018. Το τατουάζ έκανε την «επανεμφάνιση» του στις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών και των βραβείων SAG του 2020, καθώς χαιρετούσε το πλήθος από το κόκκινο χαλί.