Η Vera Wang φωτογραφίζεται στο Instagram και δείχνει 20άρα -ενώ είναι 70!

i-vera-wang-fotografizetai-sto-instagram-kai-deixnei-20ara-eno-einai-70
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

«Πες μας, σε παρακαλώ, πού βρίσκεται η πηγή της νιότης», σχολίασαν οι ακόλουθοί της.

Ακόμη και ο πιο αδιάφορος άνθρωπος σχετικά με τη μόδα, την έχει ακουστά. Η Vera Wang, μια από τις πιο εμβληματικές σχεδιάστριες haute couture νυφικών (και όχι μόνο) επί πολλές δεκαετίες, βρήκε μια καλή ευκαιρία εν μέσω της απομόνωσής της στο σπίτι της στο Μαϊάμι, να φωτογραφηθεί φορώντας τουαλέτες και αθλητικά ρούχα, επιδεικνύοντας το νεανικό (!) σφριγηλό σώμα της, αλλά και την απίστευτη φρεσκάδα του προσώπου της.

Το τι έγινε στο διαδίκτυο είναι πέραν κάθε περιγραφής, με τους 2,7m followers να παραληρούν. Ακόμη και σε κάποια σχόλια που μιλούσαν για φωτομοντάζ, η Wang απάντησε: «Τσεκάρετέ το όπως μπορείτε: Είναι αλήθεια».Η Wang έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper's Bazaar ότι τα μοντέλα με τα οποία δουλεύει όλες τις συλλογές της, την έχουν παρακινήσει εδώ και πολλά χρόνια ώστε να διατηρεί ένα σώμα-πρότυπο.

«Όλες αυτές οι νέες γυναίκες είναι τόσο fit, που ακόμη και όταν δεν φορούν αθλητικά κολάν αλλά νυφικά ή τουαλέτες, δημιουργούν μια βαθιά ανάγκη να προσπαθήσω να τους μοιάσω».

Πώς μια 70άρα μπορεί να αποκτήσει κορμί 20άρας: «Η έντονη γυμναστική δεν είναι απαραίτητη. Μερικές 5άλεπτες βασικές ασκήσεις αντιστάσεων εναλλάξ με 10 λεπτά τρεξίματος στο διάδρομο (επί 3 έως 6 κύκλους), και μια ή δυο ώρες απογευματινής ποδηλασίας στη φύση, είναι το μυστικό για να διατηρεί κάθε γυναίκα υψηλή αίσθηση ενέργειας και καλής φόρμας», λέει η Wang. Όσον αφορά στη δίαιτά της, η σχεδιάστρια τονίζει πως επιλέγει τροφές που συνδυάζουν την θρέψη του οργανισμού αλλά και του εγκεφάλου: «Αγαπημένες μου επιλογές είναι το σασίμι (κομμάτια ωμού ψαριού, τόνου, σολομού ή σκουμπριού με σάλτσα σόγιας) με συνοδεία καστανού ρυζιού και ωμών λαχανικών, όπως και το stir fry με κινέζικο μπρόκολο, αγκινάρα και κοτόπουλο. Πίνω επίσης πολλά λίτρα νερού καθημερινά και έχω βγάλει τα αναψυκτικά από τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια». 

THE BEAUTY TEAM