Αυτή είναι η πιο φημισμένη γυμνάστρια στο διαδίκτυο, σήμερα

auti-einai-i-pio-fimismeni-gumnastria-sto-diadiktuo-simera-pio-fimismeni-gumnastria-sto-diadiktuo-simera
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

14,8 m followers στο Instagram περιμένουν από την Sommer Ray να τους εμπνεύσει να αποκτήσουν ένα καλύτερο σώμα.

Η καριέρα της 24χρονης Sommer Ray ως fitness model και γυμνάστριας στο διαδίκτυο ξεκινά πριν τέσσερα χρόνια, όταν ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες στο Instagram. Ένας μόνο μήνας αποδείχθηκε αρκετός για να κάνουν το λογαριασμό της να γίνεται talk of the town στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως χάρη στις σέξι πόζες της, αλλά και της εκπληκτικής φυσικής της κατάστασης. Η Αμερικανίδα καλλονή προέρχεται από μια οικογένεια που ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το αγωνιστικό bodybuilding, γεγονός που οδήγησε και την ίδια σε παρόμοιους δρόμους. Σήμερα, η Sommer Ray θεωρείται η πιο δημοφιλής fitness star στο διαδίκτο με 14,8 εκατομμύρια ακόλουθους (ο μεγαλύτερος αριθμός στην κατηγορία fitness influencer), με τις ρουτίνες προπόνησης που ανεβάζει να σπάνε το Instagram και να γεμίζουν το ταμείο της (χάρη στην πολύ εξελιγμένη εφαρμογή γυμναστικής που έχει δημιουργήσει από το 2018, το Evolve Fitnes).

Ωστόσο, ένα από τους πιο βασικούς στόχους της Sommer είναι να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε όλο τον κόσμο, και σε αντίθεση με άλλα μοντέλα στο Instagram που υποβάλλονται σε πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να φαίνονται fit και όμορφες, η ίδια επιμένει να βελτιώνεται με φυσικό τρόπο και πολλή γυμναστική..«Αν θέλετε να προπονηθείτε μαζί μου και να αποκτήσετε ένα καλογυμνασμένο σώμα, κάντε εγγραφή στην εφαρμογή μου τώρα, πληρώνοντας για 3 μήνες μόνο 25 δολάρια», γράφει η Ray. 

Τι μπορούμε να μάθουμε από την Sommer; Λέει πάντα ότι το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα και ότι ακόμη και αν η κοινωνία σε κρίνει, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να συνεχίσεις τα όνειρά σου. «Θετική διάθεση, αφοσίωση, πολλή δουλειά και ασφαλής προπόνηση. Αγνοήστε το μακιγιάζ, προσπεράστε τα ακριβά ρούχα ή αξεσουάρ γυμναστικής, και δουλέψτε το σώμα σας με διάθεση για πάρτι και διασκέδαση ώστε να το απολαύσετε», συμβουλεύει. 

 Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Sommer Ray αποτελεί σήμερα το πιο επιδραστικό πρόσωπο στο χώρο της on line γυμναστικής και της τέλειας φυσικής κατάστασης, συνεχίζοντας να εμπνέει εκατομμύρια. 

THE BEAUTY TEAM