Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς από μια 23χρονη σταρ

oi-kaluteres-sumboules-omorfias-apo-mia-23xroni-star
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η Zendaya διαθέτει μια σοφία που σίγουρα υπερβαίνει κατά πολύ την ηλικία της, γι’ αυτό ακούστε την.

Είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί, είτε εμφανίζεται σε βίντεο της Beyoncé, είτε ερμηνεύει ρόλους στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη, είτε τραγουδά και χορεύει επί σκηνής, η Zendaya Maree Stoermer Coleman μάς εκπλήσσει διαρκώς (μαζί και τους 72,4 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram). Και δεν είναι μόνο η ομορφιά και η νεανική της λάμψη. Το πιο δυναμικό χαρακτηριστικό της 23χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας είναι μια έμφυτη ωριμότητα, η οποία αποδεικνύεται κάθε φορά που προσκαλείται σε life style τηλεοπτικές εκπομπές, με την ίδια να προάγει σε κάθε τέτοια ευκαιρία τα δικαιώματα των μειονοτήτων στις ΗΠΑ.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν είναι παράξενο που η Zendaya έγινε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μια από τις αγαπημένες μας μούσες όλων των εποχών για κολοσσιαίους οίκους μόδας (Τommy Hilfiger), κοσμημάτων (Bulgari) και ομορφιάς (Lancôme), χωρίς η ίδια να αποτελεί ένα «απλό» μοντέλο, αλλά μια βαθιά φιλοσοφημένη πρέσβειρα της ομορφιάς και του στυλ.

Διαβάστε τι έχει πει σε πρόσφατες συνεντεύξεις και τι έχει γράψει στα social media:

- «Η ομορφιά δεν έχει ορισμό, ιδίως εάν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις έναν ορισμό για τον εαυτό σου καθώς μεγαλώνεις. Αν ζητάτε χρηστικές απαντήσεις που θα ξεκινήσουν σήμερα και θα διαρκούν για πάντα, δεν υπάρχουν. Στα 16, στα 18 και στα 23 μου αλλάζω τα πάντα εκ βάθρων, προσβλέποντας κάθε φορά στο εδώ και τώρα. Γι’ αυτό, πάρτε το χρόνο σας». 

- «Σας παρακαλώ, μην ξεπερνάτε τον εαυτό σας και την ηλικία σας. Μια βαριά γλυπτική προσώπου με τόνους foundation και concealer, όχι μόνο φυλακίζει ένα φρέσκο και δροσερό πρόσωπο στο απόγειο της νιότης της, αλλά την καταδικάζει σε ταχύτερη φθορά στην κορύφωση της θηλυκότητάς της».

- «Υπήρχαν πολλές φορές, που οι επαγγελματίες του μακιγιάζ με έκαναν να αισθάνομαι απαίσια πριν ένα γύρισμα ή μια εμφάνισή μου στη σκηνή. Καλύτερα να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και τον καθρέφτη σας. Τίποτα δεν είναι “ένα για όλους”. Προσωπικά, παρακολούθησα πολλά makeup tutorials στο YouTube όταν ήμουν μικρότερη, μαθαίνοντας πολλά για την προσωπική μου εικόνα». 

- «Λατρέψτε τη φυσική σας λάψη όταν είστε μικρές -απλώνοντας στην επιδερμίδα σας όσο ελαφρύτερες φόρμουλες makeup γίνεται. Όσο μεγαλώνετε,  απογειώστε την εσωτερική σας σπίθα σαγήνης επενδύοντας σε προϊόντα shimmer κάθε μορφής και υφής. Είμαι 23, αλλά η Bianca Jagger (75) και η Cher (74), αποτελούν για μένα μια έμπνευση για το μακρινό μέλλον της εικόνας μου». Στην πρόσφατη καμπάνια για την Bulgari, η Zendaya αποδεικνύει όσα λέει παραπάνω, μέσα από ένα βίντεο που την ανακηρύσσει σε μούσα ομορφιάς και στιλ όλων των γενεών -ενώ ακόμη μόλις 23.   

THE BEAUTY TEAM