Η Jennifer Aniston επανέρχεται στα Φιλαράκια με ολόφρεσκη επιδερμίδα

i-Jennifer-aniston-epanerxetai-sta-filarakia-me-olofreski-epidermida
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Όλα τα μυστικά αντιγήρανσης της 51χρονης ηθοποιού για ένα ολικό comeback 26 χρόνια μετά.

Η προβολή της σειράς Τα Φιλαράκια ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 1994 και έλαβε τέλος το Μάϊο του 2004. Όμως, έπειτα από απαιτήσεις εκατομμυρίων τηλεθεατών όλα αυτά τα χρόνια, η σειρά επιστρέφει, στα ίδια στούντιο που γυρίστηκαν τα θρυλικά επεισόδια.

«It’s happening!», γράφει η Jennifer Aniston στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, με την ίδια να προετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα αγέραστο πρόσωπο πάνω σε μια τέλεια φόρμα.Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Vogue, η ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ναι, είναι ταυτόχρονα τόσο γλυκό αλλά και τόσο περίεργο, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι ο σημερινός εαυτός μου: δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κρύψω, απλά θα προσπαθήσω να μπω στο ρόλο μου όσο καλύτερα μπορώ έπειτα από τόσες ...χιλιάδες χρόνια. Αν υπήρξα μια νεανική μούσα στις παλιές εκπομπές, σήμερα θα δείξω το αληθινό πρόσωπο μιας ώριμης μούσας». «Δεν υπάρχουν ρυτίδες, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται», γράφει η Aniston στη λεζάντα, συμπληρώνοντας: «Ας επιστρέψουμε στη δουλειά!».

Πόσο φοβάται τα κοντινά πλάνα, που απαιτεί η σειρά; «Το μυστικό μου κρύβεται στη συστηματική φροντίδα αντιγήρανσης που ακολουθούσα όλα αυτά τα 26 χρόνια: επιμελής καθαρισμός και ενυδάτωση της επιδερμίδας πρωί και βράδυ, λιγότερο make up όποτε μπορούσα, και πάθος με το επιστημονικό κομμάτι της αντιγήρανσης σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή serum και μασκών προσώπου».
Η Aniston έμαθε επίσης μέσω πολλών δοκιμών ότι οι θεραπείες με laser  δεν είναι κατάλληλες για όλα τα δέρματα. «Μια συγκεκριμένη θεραπεία που επέλεξα πριν από περίπου 10 χρόνια, άφησε πολλά σημάδια ερεθισμών σε όλο μου το πρόσωπο για περίπου ένα μήνα. Ανακάλυψα ότι τέτοιες επιθετικές παρεμβάσεις μπορεί να λειτουργήσουν βραχυπρόθεσμα, ωστόσο μπορεί να είναι επιζήμιες μακροπρόθεσμα», είπε στη Vogue, αποκαλύπτοντας ότι το πιο αποτελεσματικό μέσο για μια επιδερμίδα ανίκητη από τη γήρανση είναι η χρήση αντηλιακού, η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης D και συμπληρώματος μαγνησίου -όλα σε καθημερινή βάση-, και πολλή περισσότερη προπόνηση: ξυπνάω 20 λεπτά νωρίτερα κάθε πρωί με σκοπό να έχω το χρόνο για άσκηση και διαλογισμό. Επιπλέον, τρώω μόνο βιολογικές τροφές που μαγειρεύω μόνη μου, έχοντας αποκλείσει κάθε επιλογή πρόχειρου φαγητού». 

THE BEAUTY TEAM