Η γυναίκα του Will Smith, η εξωσυζυγική πολύχρονη σχέση και η ανοχή του διάσημου σταρ

will-smith-Jada-pinkett-smith Chris Pizzello
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Διαψεύδει η Jada Pinkett Smith τις φήμες για πολύχρονη σχέση με τον August Alsina.

Η Jada Pinkett-Smith διέψευσε κατηγορηματικά τις πρόσφατες δηλώσεις του August Alsina, ο οποίος ισχυρίζεται πως βρισκόταν σε σχέση μαζί της για πολλά χρόνια με την «ευχή» του Will Smith. Ο 27χρονος μουσικός μίλησε για την φερόμενη σχέση του με την Pinkett-Smith σε συνέντευξη που έδωσε στο The Breakfast Club.

AP / Donald Traill

Σύμφωνα με τον Alsina, ο Smith έδωσε του την «ευχή» του καθώς η σχέση του με την σύζυγό του φέρεται να μεταμορφώθηκε σε μια μη-ρομαντική «συνεργασία ζωής». Ο Alsina μάλιστα ισχυρίζεται πως «συζήτησε με τον Smith» για τη σχέση που είχε αναπτύξει με την Pinkett-Smith, την οποία γνώρισε μέσω του Jaden Smith το 2015.

«Έδωσα τον εαυτό μου ολοκληρωτικά σε εκείνη την σχέση για πολλά χρόνια της ζωής μου και έχω πραγματικά την αγάπησα και έχω μεγάλη αγάπη για αυτή» τόνισε ο Alsina, συμπληρώνοντας πως ο χωρισμός σχεδόν τον «αποτελείωσε».  

Invision/AP/Shutterstock / Eric Charbonneau

Απαντώντας στην συνέντευξη, εκπρόσωποι της Pinkett Smith τόνισαν πως οι ισχυρισμοί του Alsina είναι «παντελώς ψευδείς». Οι φήμες για ανοιχτή σχέση μεταξύ της Jada και του Will άρχισαν να κυκλοφορούν το 2013, όταν η ίδια σχολίασε στην Huffington Post πως «ο Will είναι ο εαυτός του, εγώ είμαι εδώ ως σύντροφος του, αλλά είναι ο εαυτός του».

Δύο χρόνια αργότερα η Jada Pinkett-Smith εξήγησε στον Howard Stern πως «στο τέλος της ημέρας, δεν είμαι εδώ για να προσέχω κανέναν. Πιστεύω πως ο Will είναι ένας άνθρωπος με ακεραιότητα. Οπότε έχει όλη την ελευθερία στον κόσμο».

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

Παρά τις διευκρινήσεις της, οι φήμες για ανοιχτή σχέση συνεχίστηκαν και η ίδια αργότερα τόνισε μέσω Facebook πως «ο Will και εγώ μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, επειδή εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε ανοιχτή σχέση, σημαίνει ότι έχουμε μια ώριμη σχέση».